:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
kı@ymı@k=)
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onlarda sana olurlarda Big Grin sen onların nesi olcaksın :yikildim:

Big Grin sen taraftan mevzuya katıldığıma göree Big Grin şahiiitt hala diyiversinler Big GrinBig Grin nolmuşBig Grin
Ara
kı@ymı@k=)
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle bol bol dağıtma beni öpsen yeter Big Grin
bebişler nerde oyyy özledik bebiş yaaa biz de sevelim Smile

yap bitanede sevelim Big GrinBig GrinBig Grin kız ablammm Big Grin hani kocann Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin sen taraftan mevzuya katıldığıma göree Big Grin şahiiitt hala diyiversinler Big GrinBig Grin nolmuşBig Grin

bencede zaten benim çocuklarımınn halası hiç olmıcaktı Big Grin ama artık war şahit halaa Big GrinBig Grin halalara çok iş düşermiş TongueTongue
Ara
sıla
eee biz duygusuz ailesi olduğumuza sen de bizden olduğuna göre hepimiz halayız Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin sen bebişşş getiir Big Grin ben hallederim Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee biz duygusuz ailesi olduğumuza sen de bizden olduğuna göre hepimiz halayız Big Grin

ohh ohh ozaman ben daha cok baba olabilirm futbol takımı yakında tamamlanıyo woleybol falanda kurarım bu kadar hala warken benim sırtım yere gelmezBig Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
hepinize iyi eğlenceler ben buralardayım (:
Ara
kı@ymı@k=)
anammmm SmileSmileSmileSmile ablammm Big Grin olmaz öylee Big GrinBig GrinBig Grin bi yığın hala.......... amcaaaaaaaaaaa Big GrinBig Grin
Ara
sıla
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yap bitanede sevelim Big GrinBig GrinBig Grin kız ablammm Big Grin hani kocann Big GrinBig Grin

güzelim girme o konuya şimdi valla evlenebilsem çok beklemicem zaten Big Grin yapacam hemen baksana yaş geçiyo Big Grin
Ara
günahkeçisi
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin sen bebişşş getiir Big Grin ben hallederim Big Grin

kaç yaşında istersin Big Grin onu söyle seçerken zor olmasın onu mu bunu mu diye beklemim Big Grin hulisi şaziye murtaza ismigül ne istersin :yikildim:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 383 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 04:22 PM