:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
kı@ymı@k=)
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee yanii Big Grin ona bulunmcakta kme buluncak Big Grin hemen ben arayş içine girmeliyim eli ayagı düzgün Big Grin iş güç ilim irfan sahibi birini bulmam gerek Big GrinBig Grin

hadi şimdiden hayırlı olsunn Big Grin bulacağına sor bakalım bebişşş yaparmı Big Grin yok derse olmaz vermem ablamı Big Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek her zaman halaya bu kadarcık destek az bile Smile

hehehe saol canım benim Smile
Ara
günahkeçisi
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sus kıızz Big Grin insann kardeşi evlenirken ağlarmıı Big Grin döverim haa Big Grin gelip göbek atıcanız Big Grin

mutluluktan aglıcak o sahit sende hemen tepki gösterdin Big Grin hani sen ewleniosun ya ondan Big Grin
Ara
günahkeçisi
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi şimdiden hayırlı olsunn Big Grin bulacağına sor bakalım bebişşş yaparmı Big Grin yok derse olmaz vermem ablamı Big Grin

bencde şimdiden hayırlı olsun bu işi oldu bil sahit TongueTongue
tamam iş güğç sonra bebişi sorcam yok derse sanada kız yok dicem Big GrinBig Grin
Ara
sıla
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi şimdiden hayırlı olsunn Big Grin bulacağına sor bakalım bebişşş yaparmı Big Grin yok derse olmaz vermem ablamı Big Grin

bu kadar kardeş onayından geçicek artık heralde düzgün biri olur yani yanlış yapamaz koskoca bi aile var karşısında Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
yahu o değilldee Big Grin nerdeyse 1 yıllık üyeyimm Big Grin o activityy Big Grin %60 halaa yaa Big Grin mllet geliyor bi aydaa dolduruyor Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kadar kardeş onayından geçicek artık heralde düzgün biri olur yani yanlış yapamaz koskoca bi aile var karşısında Big Grin

hem ben bulcam o damadı çok düzgün olmalı böle koca tr gezcem senin için Big Grin
Ara
günahkeçisi
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahu o değilldee Big Grin nerdeyse 1 yıllık üyeyimm Big Grin o activityy Big Grin %60 halaa yaa Big Grin mllet geliyor bi aydaa dolduruyor Big GrinBig Grin

begenmiolar seni galiba :yikildim: ondan % 6odan ileri gitmio Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencde şimdiden hayırlı olsun bu işi oldu bil sahit TongueTongue
tamam iş güğç sonra bebişi sorcam yok derse sanada kız yok dicem Big GrinBig Grin

damatt tamam sen oldun artıkk Big Grin çözdün bu işi Big Grin
Ara
günahkeçisi
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:damatt tamam sen oldun artıkk Big Grin çözdün bu işi Big Grin

sahitt öhöö öhöö yanii Big Grin burda möhim bi kişi war die böle yapıorum sende hiç anlamıosun hih:o:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 81 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 01:20 AM