günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem ben bulcam o damadı çok düzgün olmalı böle koca tr gezcem senin için
saol güzel kardeşim zahmetli olcak biraz ama
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem ben bulcam o damadı çok düzgün olmalı böle koca tr gezcem senin için saol güzel kardeşim zahmetli olcak biraz ama
10-17-2008, Saat: 08:18 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol güzel kardeşim zahmetli olcak biraz ama aaa ne zahmeti belkim merweye de bulurum bitane кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahu o değilldee nerdeyse 1 yıllık üyeyimm o activityy %60 halaa yaa mllet geliyor bi aydaa dolduruyor ben de başarcam bunu iddialıyım azmettim 1 ayda doldurcam
10-17-2008, Saat: 08:19 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de başarcam bunu iddialıyım azmettim 1 ayda doldurcam bu konudada sana destek werip aynısından ypmaya çalışıcam günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa ne zahmeti belkim merweye de bulurum bitane he hazır bu yola başkoymuşken bak bana uymadı merveye o olmadı başkasına ama öncelik benim
10-17-2008, Saat: 08:20 PM <
bu arada benim artık çıkmam gerek akşama tekrardan görüşmek üzere aşkla kalın hoşçakalın aşkınız yoksada ben bulcam size
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu konudada sana destek werip aynısından ypmaya çalışıcam teşekkür ederim kardeş dediğin böyle olur hep destek tam destek
10-17-2008, Saat: 08:21 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he hazır bu yola başkoymuşken bak bana uymadı merveye o olmadı başkasına ama öncelik benim o kadar gserken onuda aradan çıkartırız bida aramaya gerek kalmaz yok ilk sana bakcam baktım olmuyo merwe olmadı kısmet artık günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada benim artık çıkmam gerek akşama tekrardan görüşmek üzere aşkla kalın hoşçakalın aşkınız yoksada ben bulcam size güle güle kendine iyi bak bekliyoruz
10-17-2008, Saat: 08:22 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim kardeş dediğin böyle olur hep destek tam destek hohoyttt yaşasın kardeşlik yeppaaa :tey: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|