:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üüf çok monoton herşey ya sıkıLdım vaLLa :--/
msnde bisürü insan açık ama konşcak doru düzqün bişe yok Big Grin patLıorum sıkıntıdan Big Grin

aynen aynen bende öyle msndekiler artık alışılmış ya ondan Big Grin hep aynı seleri konuşuyo Big Grin ama bak burda ben warım TongueTongueTongue
Ara
_AL0n3_
bende siz varsınız die qeLdm buraya zaten Big Grin
yoksa çoktan yatmış pembe hayaLLerimi kuruo oLurdum Tongue
Ara
günahkeçisi
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: seni yakalamasın bence Big Grin Big Grin

Big Grin yakalarsa kurtarırsın artık beni Big Grin baktın ortalıklarda emre yok direk kurtaran moda geç Big Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende siz varsınız die qeLdm buraya zaten Big Grin
iyi yaptın canım pembe hayallerin çok mu senin Smile
Ara
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende siz varsınız die qeLdm buraya zaten Big Grin

tşk etttik Big Grin bz geçen gece benim kurmam bütün hayalleri burda kurduk Big GrinBig GrinBig Grin herkesi ewlendiriyoruz sanada bulalım mı bitane Big Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin yakalarsa kurtarırsın artık beni Big Grin baktın ortalıklarda emre yok direk kurtaran moda geç Big Grin
tamam merak etme sen ben kurtarırım seni Big Grin Big Grin
Ara
_AL0n3_
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi yaptın canım pembe hayallerin çok mu senin Smile
öyLe vaLLa Big Grin hayaLprest miyim ne Tongue hep kurarım bişeLer huzuR buLabLdiim tek yeR hayaL aLemim napim :kiyamam:
Ara
günahkeçisi
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tamam merak etme sen ben kurtarırım seni Big Grin Big Grin

o zaman yaramazlıga dewam edebilirim kuırtarıcımda hazır Big GrinBig Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyLe vaLLa Big Grin hayaLprest miyim ne Tongue hep kurarım bişeLer huzuR buLabLdiim tek yeR hayaL aLemim napim :kiyamam:
hayaller güzeldir gerçekleşmeyeceğini bilsem bile güzeldir Smile
Ara
_AL0n3_
eveT öyLe (:
buarada böLe edebiyata doğru kaymaya başLamışken akLma qeLdi yazıLarnı çok beeniorm Smile yüreğine sağLık canım
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 231 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 04:40 PM