нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hayaller güzeldir gerçekleşmeyeceğini bilsem bile güzeldir
bütün kötülüklerden kaçıpta mutlu olunan tek yer we kötülügün olmadıgı tek yer
Canı Sıkılanlar
|
10-18-2008, Saat: 06:46 AM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hayaller güzeldir gerçekleşmeyeceğini bilsem bile güzeldir bütün kötülüklerden kaçıpta mutlu olunan tek yer we kötülügün olmadıgı tek yer
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman yaramazlıga dewam edebilirim kuırtarıcımda hazırbuyur tabi ne demek seni tutan yokki devam et son hız yaramazlıklarına
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bütün kötülüklerden kaçıpta mutlu olunan tek yer we kötülügün olmadıgı tek yerdoğru (: (:
10-18-2008, Saat: 06:47 AM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: buyur tabi ne demek seni tutan yokki devam et son hız yaramazlıklarına annem cok cekti benden sıra duygusuz halkında yasasın yaramazlık
10-18-2008, Saat: 06:50 AM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=günahkeçisi]annem cok cekti benden sıra duygusuz halkında yasasın yaramazlık [/quote] bazen yaramazlık güzeldir benim gibi bi insana göre yaramaslık hep güsel kendimi bi yaramaslıkta buluyorum bide şopar hawalarında
bazen ama 21 yaşna qeLene kadar o bazen Limiti doLmştr heraLde senin kendini buLduqun şeyLerde miLLet kendni kaybedioo
10-18-2008, Saat: 06:52 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eveT öyLe (:bunu bana mı dedin canım
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazen ama 21 yaşna qeLene kadar o bazen Limiti doLmştr heraLde aslında öyle ama anne işte ne yapsam katlanıyo basen onada üzülüyorum ama kendimi tutamıorum
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=нüzüηçiçєği]iyi işte daha ne eğlenmiş olursun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|