:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hayaller güzeldir gerçekleşmeyeceğini bilsem bile güzeldir Smile

bütün kötülüklerden kaçıpta mutlu olunan tek yer we kötülügün olmadıgı tek yer Smile
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman yaramazlıga dewam edebilirim kuırtarıcımda hazır Big GrinBig Grin
buyur tabi ne demek seni tutan yokki devam et son hız yaramazlıklarınaBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bütün kötülüklerden kaçıpta mutlu olunan tek yer we kötülügün olmadıgı tek yer Smile
doğru (: (:
Ara
günahkeçisi
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: buyur tabi ne demek seni tutan yokki devam et son hız yaramazlıklarınaBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

annem cok cekti benden sıra duygusuz halkında Big Grin yasasın yaramazlık Big GrinBig Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
Big Grin bazen yaramazlık güzeldir Big Grin
Ara
günahkeçisi
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=günahkeçisi]annem cok cekti benden sıra duygusuz halkında Big Grin yasasın yaramazlık Big GrinBig Grin[/quote] Big Grin bazen yaramazlık güzeldir Big Grin

benim gibi bi insana göre yaramaslık hep güsel Big Grin kendimi bi yaramaslıkta buluyorum bide şopar hawalarında Big Grin
Ara
_AL0n3_
bazen ama Big Grin 21 yaşna qeLene kadar o bazen Limiti doLmştr heraLde Big Grinsenin kendini buLduqun şeyLerde miLLet kendni kaybedioo Big Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eveT öyLe (:
buarada böLe edebiyata doğru kaymaya başLamışken akLma qeLdi yazıLarnı çok beeniorm Smile yüreğine sağLık canım
bunu bana mı dedin canım Smile
Ara
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazen ama Big Grin 21 yaşna qeLene kadar o bazen Limiti doLmştr heraLde Big Grin

aslında öyle ama anne işte ne yapsam katlanıyo basen onada üzülüyorum ama kendimi tutamıorum Big Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=нüzüηçiçєği]

benim gibi bi insana göre yaramaslık hep güsel Big Grin kendimi bi yaramaslıkta buluyorum bide şopar hawalarında Big Grin
iyi işte daha ne eğlenmiş olursun Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 606 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:08 AM