:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
_AL0n3_
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu bana mı dedin canım Smile
evet Confusedmiley20:
Ara
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazen ama Big Grin 21 yaşna qeLene kadar o bazen Limiti doLmştr heraLde Big Grinsenin kendini buLduqun şeyLerde miLLet kendni kaybedioo Big Grin

cok ayıp ettin Big Grin sen edrnede mi oturuosun seninde şopar hawalarında kendini bulman gerek Big Grin
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet Confusedmiley20:
oy oy oy saol canım benim o senin güzelliğin beğenmene sevindim (:
Ara
_AL0n3_
bende annemLe tartşıorum sonra üzüLüorm ama tutamıo insan işte kendni Big Grin
Ara
_AL0n3_
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok ayıp ettin Big Grin sen edrnede mi oturuosun seninde şopar hawalarında kendini bulman gerek Big Grin
eet edirnedeim Big Grin insan oynarken kayıyoo resmen kendnden qeçioo o anLamda dedm Big Grin severm güzeLdir Big Grin
Ara
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende annemLe tartşıorum sonra üzüLüorm ama tutamıo insan işte kendni Big Grin

Big Grin tartışsakta dayanamayıp geliyo hadi barışalım demeye Big Grin sonra diyorum keşke birazda yapsaydım Big Grin
Ara
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eet edirnedeim Big Grin insan oynarken kayıyoo resmen kendnden qeçioo o anLamda dedm Big Grin severm güzeLdir Big Grin

hemşeriyiz desene Big Grin ewde 7/24 calsa bile yetmiyo bizim aileye Big Grin
Ara
_AL0n3_
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin tartışsakta dayanamayıp geliyo hadi barışalım demeye Big Grin sonra diyorum keşke birazda yapsaydım Big Grin
:yikildim:
aynen Big Grin yaa bde ne zaman bişe desem iLLe hayıR dicek sonra Lafıma dönüo ama o saate kadaR oLan bnm çeneme oLuoo Big Grin
Ara
_AL0n3_
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemşeriyiz desene Big Grin ewde 7/24 calsa bile yetmiyo bizim aileye Big Grin
somaLı deiLmisin sen Big Grin bLdiim kadaryla manisanın Big Grin edrneyLe ne aLaka Big Grin moraLm bzk olduunda düzeLsin die açarım hep insanı kendne qetrioo Big Grin
Ara
günahkeçisi
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:
aynen Big Grin yaa bde ne zaman bişe desem iLLe hayıR dicek sonra Lafıma dönüo ama o saate kadaR oLan bnm çeneme oLuoo Big Grin

evet bu herkesin annesinde war galiba Big Grin once olmas olmas diyo sonra dinleyince aslında olabilirmiş Big Grin insan cıldırıyo ama çıkartıorumn acısını Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 398 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:29 PM