нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu bana mı dedin canımevet miley20:
Canı Sıkılanlar
|
10-18-2008, Saat: 06:53 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazen ama 21 yaşna qeLene kadar o bazen Limiti doLmştr heraLde senin kendini buLduqun şeyLerde miLLet kendni kaybedioo cok ayıp ettin sen edrnede mi oturuosun seninde şopar hawalarında kendini bulman gerek
10-18-2008, Saat: 06:53 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet miley20:oy oy oy saol canım benim o senin güzelliğin beğenmene sevindim (:
bende annemLe tartşıorum sonra üzüLüorm ama tutamıo insan işte kendni
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok ayıp ettin sen edrnede mi oturuosun seninde şopar hawalarında kendini bulman gerekeet edirnedeim insan oynarken kayıyoo resmen kendnden qeçioo o anLamda dedm severm güzeLdir
10-18-2008, Saat: 06:55 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende annemLe tartşıorum sonra üzüLüorm ama tutamıo insan işte kendni tartışsakta dayanamayıp geliyo hadi barışalım demeye sonra diyorum keşke birazda yapsaydım
10-18-2008, Saat: 06:56 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eet edirnedeim insan oynarken kayıyoo resmen kendnden qeçioo o anLamda dedm severm güzeLdir hemşeriyiz desene ewde 7/24 calsa bile yetmiyo bizim aileye günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tartışsakta dayanamayıp geliyo hadi barışalım demeye sonra diyorum keşke birazda yapsaydım:yikildim: aynen yaa bde ne zaman bişe desem iLLe hayıR dicek sonra Lafıma dönüo ama o saate kadaR oLan bnm çeneme oLuoo günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemşeriyiz desene ewde 7/24 calsa bile yetmiyo bizim aileyesomaLı deiLmisin sen bLdiim kadaryla manisanın edrneyLe ne aLaka moraLm bzk olduunda düzeLsin die açarım hep insanı kendne qetrioo
10-18-2008, Saat: 06:58 AM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: evet bu herkesin annesinde war galiba once olmas olmas diyo sonra dinleyince aslında olabilirmiş insan cıldırıyo ama çıkartıorumn acısını |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 383 Ziyaretçi