dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAKArsıN BEnİMDe ÇIKAsıM GeLMEs
emin ol gelmicektir böle çıksan bile aklın burda kalcak garanti weriorum
Canı Sıkılanlar
|
10-18-2008, Saat: 08:58 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAKArsıN BEnİMDe ÇIKAsıM GeLMEs emin ol gelmicektir böle çıksan bile aklın burda kalcak garanti weriorum günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emin ol gelmicektir böle çıksan bile aklın burda kalcak garanti weriorum YAqma Be EmRE EEEe NAqcam Ben şimdi :p
10-18-2008, Saat: 09:01 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAqma Be EmRE EEEe NAqcam Ben şimdi :p walla yaptık bile kardeş kendini ayarla işlerini güçlerini ona göre dewam et siteye yoksa bütün haytatın karışır
10-18-2008, Saat: 09:07 AM <
hepinize ii geceler benden bu kadar yarın görüşmek üzere hoşçakalınn...
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:damaaaaaaaaaaat benide tanıştır yeni amcayla O Yeni Amca BEnim HEralDe Ben uqur Uqur
10-18-2008, Saat: 09:47 AM <
hee sensinn tamam o zaman memnun oldum uğuuuurr bende merve
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee sensinn tamam o zaman memnun oldum uğuuuurr bende merve BEnde MEm. OLd Merwe YA Ne qüseL YEr BE HErkes PEk bi sIcak
10-18-2008, Saat: 09:55 AM <
hee pek sıcak demi D: bencede ben bu yüzden gidemiyorum şu forumdan yahuu ee nerden geldin nasıl buldun bu forumu... ne umuyordun ne buldunn sırayla cevapla bbakıyım
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hee pek sıcak demi D: bencede ben bu yüzden gidemiyorum şu forumdan yahuu ee nerden geldin nasıl buldun bu forumu... ne umuyordun ne buldunn sırayla cevapla bbakıyım ANaaaaaa :o: Baq ŞiNdiK MerWe BeN esKiSEhirdeN deLdiM... NeTTE GEserKEN bULdUm ŞUAn için qüsel bi Yer.... OLduMu Eee Sen cvp La BAqalIm aynı soruLArı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|