:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BAKArsıN BEnİMDe ÇIKAsıM GeLMEsSmile

emin ol gelmicektir böle çıksan bile aklın burda kalcak Smile garanti weriorum Big Grin
Ara
dj_FoRzA
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emin ol gelmicektir böle çıksan bile aklın burda kalcak Smile garanti weriorum Big Grin

YAqma Be EmRE SadSad EEEe NAqcam Ben şimdi :p Big Grin
Ara
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAqma Be EmRE SadSad EEEe NAqcam Ben şimdi :p Big Grin

walla yaptık bile kardeş Big Grin kendini ayarla işlerini güçlerini ona göre dewam et siteye yoksa bütün haytatın karışır TongueTongue
Ara
günahkeçisi
hepinize ii geceler benden bu kadar yarın görüşmek üzere hoşçakalınn...
Ara
kı@ymı@k=)
damaaaaaaaaaaat Big Grin benide tanıştır yeni amcayla SmileSmile
Ara
dj_FoRzA
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:damaaaaaaaaaaat Big Grin benide tanıştır yeni amcayla SmileSmile

O Yeni Amca BEnim HEralDeBig GrinBig Grin Ben uqur UqurBig Grin
Ara
kı@ymı@k=)
hee sensinn Big GrinBig Grin tamam o zaman memnun oldum uğuuuurr bende merve SmileSmile
Ara
dj_FoRzA
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee sensinn Big GrinBig Grin tamam o zaman memnun oldum uğuuuurr bende merve SmileSmile

BEnde MEm. OLd Merwe Smile YA Ne qüseL YEr BE HErkes PEk bi sIcak Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
Big GrinBig GrinBig Grin hee pek sıcak demi D: bencede ben bu yüzden gidemiyorum şu forumdan yahuu Big Grin ee nerden geldin nasıl buldun bu forumu... ne umuyordun ne buldunn sırayla cevapla bbakıyım Big Grin
Ara
dj_FoRzA
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig GrinBig Grin hee pek sıcak demi D: bencede ben bu yüzden gidemiyorum şu forumdan yahuu Big Grin ee nerden geldin nasıl buldun bu forumu... ne umuyordun ne buldunn sırayla cevapla bbakıyım Big Grin

ANaaaaaa :o:Wink Baq ŞiNdiK MerWe BeN esKiSEhirdeN deLdiM... NeTTE GEserKEN bULdUm ŞUAn için qüsel bi Yer.... OLduMuBig Grin Eee Sen cvp La BAqalIm aynı soruLArıBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 584 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:36 AM