:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
kı@ymı@k=)
ben forumuuu bi ara kendimi çok yalnız hissettim forumlara dalma merakı sardı.. arıyordum buldummm SmileSmile forumuu böyle umuyordumm.. renklii.. neşelii.. paylaşımcı.. gerçekçi..bağlı.. fedakar.. Big Grin ve de aynen öyle buldum Big Grin

senden ricamdır Smile Türkçe yaz Smile
Ara
€BeRimSin
Immmmm şey, ney .. neyse Big Grin Baybay Big Grin Big Grin
kı@ymı@k=)
abimmm Big GrinBig Grin esti heralde yinee Big GrinBig Grin şey neeey Big Grin
Ara
dj_FoRzA
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben forumuuu bi ara kendimi çok yalnız hissettim forumlara dalma merakı sardı.. arıyordum buldummm SmileSmile forumuu böyle umuyordumm.. renklii.. neşelii.. paylaşımcı.. gerçekçi..bağlı.. fedakar.. Big Grin ve de aynen öyle buldum Big Grin

senden ricamdır Smile Türkçe yaz Smile

TAmam da YAbancı OLAn Ne War Big GrinBig Grin EEEe Sen NErdensin ???
Ara
dj_FoRzA
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Immmmm şey, ney .. neyse Big Grin Baybay Big Grin Big Grin

Kib a.e.O Herşsey diLEdiğinCe OlsUb PAi PAi Big Grin
Ara
kı@ymı@k=)
güzel yerine güsel mesela Big Grin bak yerine baq Big Grin ...... gider giderr böyle Big Grin Samsun Bafra yazıyorr Big Grin bende bidaha yazmaya gerek duymadım Big Grin
Ara
dj_FoRzA
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel yerine güsel mesela Big Grin bak yerine baq Big Grin ...... gider giderr böyle Big Grin Samsun Bafra yazıyorr Big Grin bende bidaha yazmaya gerek duymadım Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin profiLİNe BAkmadım Ki Big GrinBig Grin hay aLLAh REzil OLdUkBig GrinBig Grin
Ara
kı@ymı@k=)
tamam önemli değil Smile
Ara
dj_FoRzA
ResiL=REziL OLARAk değiştiriLdi Big GrinBig Grin
Ara
kı@ymı@k=)
aferin sanaa Big GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 360 Ziyaretçi