кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyy oyyy napayım damatt anca böyle gelebiliyorum
cok mu yogunsun hih bide hala olcaksın hih hiç sormuysun yegenlerim napıo ne edio war mı bi ihtiyacınız yok ohh ne güsel hih
Canı Sıkılanlar
|
10-19-2008, Saat: 07:38 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyy oyyy napayım damatt anca böyle gelebiliyorum cok mu yogunsun hih bide hala olcaksın hih hiç sormuysun yegenlerim napıo ne edio war mı bi ihtiyacınız yok ohh ne güsel hih
10-19-2008, Saat: 07:45 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok mu yogunsun hih bide hala olcaksın hih hiç sormuysun yegenlerim napıo ne edio war mı bi ihtiyacınız yok ohh ne güsel hih deli damat yeğenleri gösterdinmide bana
10-19-2008, Saat: 07:46 AM <
Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben çok yorgunum üzerimde günün yorgunluğu var... uyusan ya
10-19-2008, Saat: 07:47 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: deli damat yeğenleri gösterdinmide bana burda nasıl göstercem ben sana yegenlerini onlar daha kücückler nette mette işi olmasın şimdiden
10-19-2008, Saat: 07:51 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burda nasıl göstercem ben sana yegenlerini onlar daha kücückler nette mette işi olmasın şimdiden alışsınlar alışsınlarr
10-19-2008, Saat: 07:52 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şimdiden alışırsalar ohoo yandım ben desene onlar pc kawgasıda ederler
10-19-2008, Saat: 07:55 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alırısn hepsine birer tane ben ordan bakılınca wehbi koç torunu mu gösüküorum bide bide sen açık deil misin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|