[SIZE="3"]Ah kahbe felek ahhhhhhhhh
nasılda patlatıyosun tam ense köküne tokatı nasılda kolundan tutup savurup atıyosun,
bu kadar acımasız bukadar vurdum duymaz bukadar umursamaz bukadar gaddar bukadar sevimsiz olmayı nasıl beceriyosun.....
nasılda deniyorsun nasılda ölçüyosun sabrın son sınırlarını nasılda kırp döküyor hayatı nasılda yerine konmaz parçalara ayırıyosun bedeni..
badanalanmış bembeyaz bir duvara sobanın isini karasını çalmaya nasıl kıyyosun
nasıl karatabiliyorsun aydınlık yarınları
odalara dolan ışığı nasıl kesebiliyosun
nasıl hapsedebiliyosun hisleri yaprak aralarına raflara nasıl kaldırabiliyosun
masmavi gökyüzü sahnesine nasılda kara bulutlarla bir perde gerebiliyosun
nasıl nasılha nasıl
mevsim bahar iken gündüz güneş gece yıldızlar kol gezerken matemden uzak neşenin sevdanın doruklarında iken hücreler her dokunuşta yeni yeni milyonlarca hücre yenilenirken sevgilerde nasılda bir anda yıktın herşeyi nasılda sevdamın koyuluğunu sadece gözyaşına çevirdin..
ahh kahbe felek ahhhh
ben sana ne ettim ha ufacık bir sevda çokmuydu bana ufacık bir gönül dalı fazlamı geldi
benim hakkım yokmuydu sevda bulutlarının sadece bir köşesinden tutunmaya.
ben sevemezmiyim ben gülemezmiyim ben layık diilmiyim sevmeye sevilmeye
söle kötü kader
söle kahbe felek
söleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alıntıdır...[/SIZE]
nasılda patlatıyosun tam ense köküne tokatı nasılda kolundan tutup savurup atıyosun,
bu kadar acımasız bukadar vurdum duymaz bukadar umursamaz bukadar gaddar bukadar sevimsiz olmayı nasıl beceriyosun.....
nasılda deniyorsun nasılda ölçüyosun sabrın son sınırlarını nasılda kırp döküyor hayatı nasılda yerine konmaz parçalara ayırıyosun bedeni..
badanalanmış bembeyaz bir duvara sobanın isini karasını çalmaya nasıl kıyyosun
nasıl karatabiliyorsun aydınlık yarınları
odalara dolan ışığı nasıl kesebiliyosun
nasıl hapsedebiliyosun hisleri yaprak aralarına raflara nasıl kaldırabiliyosun
masmavi gökyüzü sahnesine nasılda kara bulutlarla bir perde gerebiliyosun
nasıl nasılha nasıl
mevsim bahar iken gündüz güneş gece yıldızlar kol gezerken matemden uzak neşenin sevdanın doruklarında iken hücreler her dokunuşta yeni yeni milyonlarca hücre yenilenirken sevgilerde nasılda bir anda yıktın herşeyi nasılda sevdamın koyuluğunu sadece gözyaşına çevirdin..
ahh kahbe felek ahhhh
ben sana ne ettim ha ufacık bir sevda çokmuydu bana ufacık bir gönül dalı fazlamı geldi
benim hakkım yokmuydu sevda bulutlarının sadece bir köşesinden tutunmaya.
ben sevemezmiyim ben gülemezmiyim ben layık diilmiyim sevmeye sevilmeye
söle kötü kader
söle kahbe felek
söleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alıntıdır...[/SIZE]