s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ozaman kahve borcun vardı bak canında sıkılmazHe doğru dedin hemen yapayım ben kahveni nasıl olsun
Canı Sıkılanlar
|
10-20-2008, Saat: 07:13 AM <
orta olsun sana zahmet bu arada şirketin bilgisayarını bozdum
10-20-2008, Saat: 07:16 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orta olsun sana zahmet bu arada şirketin bilgisayarını bozdumNe zahmeti hemen yapıyorum nasıl yaptın gene çağırmasınlar seni bu saatte
işelerimin birazını evden yaparım diye açık bırakmıştım bilgisayara baglanmıyorum yarına işim hazır yani kahve içim teşekkürler
10-20-2008, Saat: 07:19 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı: işelerimin birazını evden yaparım diye açık bırakmıştım bilgisayara baglanmıyorum yarına işim hazır yani kahve içim teşekkürler Buyrun efem kahveniz Rica efem yarına yine yoğun bir hafta ile başlıyacaksın yani neyse hayırlısı sen halledersin
Teşekkürler ellerine sağlık seviyorum çalışmayı hafta başından yogun olmasını sevmiyorum
10-20-2008, Saat: 07:23 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler ellerine sağlık seviyorum çalışmayı hafta başından yogun olmasını sevmiyorumAfiyet Şeker olsun efem Çalışmak iyiyidir (: pazartesiden nefret ederim bende nedense
iyibir hafta olcak inş öne yargıyla başlamıyoruz haftaya yoksa iyi bitmiyor
10-20-2008, Saat: 07:28 AM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyibir hafta olcak inş öne yargıyla başlamıyoruz haftaya yoksa iyi bitmiyorİnşaAllah peki peki başlamıyoruz yarın güzel bir gün olacak demi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 478 Ziyaretçi