sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vallakine baktım bak gidiyim tekrar bakıyım gittim:kop:
tmm bak :yikildim: sana nıe gozukmuyorum ben yaaa :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
10-20-2008, Saat: 08:24 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vallakine baktım bak gidiyim tekrar bakıyım gittim:kop: tmm bak :yikildim: sana nıe gozukmuyorum ben yaaa :yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm bak :yikildim: sana nıe gozukmuyorum ben yaaa :yikildim: ayyy deli olcam göremiyom yaaaaaa 4 tane resim var onlarda vardı zaten sinir oldummmmmm :kizgin:
10-20-2008, Saat: 08:27 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ayyy deli olcam göremiyom yaaaaaa 4 tane resim var onlarda vardı zaten sinir oldummmmmm :kizgin: all alla :mad: bebek senı ayarlıcam dıye gozukmuyolar sana miley16: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:all alla :mad: bebek senı ayarlıcam dıye gozukmuyolar sana miley16: yokkk anam yokkkkk neyse elbet çıkıcak bu resimler facebook var mı sende ordan bakem çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokk bebekımmm . tüüühhhhh hemen facebooka üye ol sen
emreeeeeeeeeeee başkaaaannnn damaaaatttt kardeşimmmmmm nerdesin sen yaaaaa :--/
iyi misin merak ettimm seniiii sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emreeeeeeeeeeee başkaaaannnn damaaaatttt kardeşimmmmmm nerdesin sen yaaaaa :--/ Balayına gitmiş damat ferit €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Balayına gitmiş damat ferit hadiiiiiiiii e düğüne çağırmadı bizi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|