nikah şahidemiz olursun
Canı Sıkılanlar
|
tmm o zaman bak yine görüşmüş oluoruz bakarsın sanada ordan bir kısmet çıkar
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm o zaman bak yine görüşmüş oluoruz bakarsın sanada ordan bir kısmet çıkar haftasonu izmitteydim zaten istemem saol sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haftasonu izmitteydim zaten onu bilioruz başka bişi söle iiki bir izmite gittin ha anladım istemem yan cebime koy misali yani Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu bilioruz başka bişi söle iiki bir izmite gittin ha yok ben anladım ki İstanbul'dan başka yerde yaşayamam he BODRUM dışında orası süper aşığım BODRUMa sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben anladım ki İstanbul'dan başka yerde yaşayamam e tabi normal insan sadece istanbul izmit ve bodrumu görünce bu şekilde düşünmesi elbetti çok doğal seni şöyle yeşil Karadenize alalım bidaha bakalım bu dediğin yerleri ağzına alıormusun Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e tabi normal insan sadece istanbul izmit ve bodrumu görünce bu şekilde düşünmesi elbetti çok doğal seni şöyle yeşil Karadenize alalım bidaha bakalım bu dediğin yerleri ağzına alıormusun saol canım İstanbul ve Bodrum yeter bana sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol canım İstanbul ve Bodrum yeter bana göremeden kara vermemek lazım canım benim fikrim tabikide |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 398 Ziyaretçi