SILA Sen SEwer MİsiN REMix RAp YAda Şiir?
Canı Sıkılanlar
|
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya SAKa AMAka BuRDaki HErkese YAqtıqım MİxLEri RaPLArı diNLETMEYi çOk İStiYOruM diNLEmek İSTEyen ÇIkar Mı Ki konulara müzik eklenebildiğine göre sen de mixleri ekle dinleriz dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SILA Sen SEwer MİsiN REMix RAp YAda Şiir? evet severim :teytey::teytey: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konulara müzik eklenebildiğine göre sen de mixleri ekle dinleriz Bak iŞTYE forumu GEzMEdiğiM NAsıL BeLLi deMi dur O ZAman BEn Bir PArçamı EKLeYim isMİ dj_FoRzA ulTRA Meqa Mix dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak iŞTYE forumu GEzMEdiğiM NAsıL BeLLi deMi dur O ZAman BEn Bir PArçamı EKLeYim isMİ dj_FoRzA ulTRA Meqa Mix ekle tabi dinleriz süper olur :A:
İlK BuNU ekLEYim De eğer sewiLirse TuTULursa İSTENİRSe diÄžEr remixlerimİ rapALrı FelAnda EkLerim
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlK BuNU ekLEYim De eğer sewiLirse TuTULursa İSTENİRSe diÄžEr remixlerimİ rapALrı FelAnda EkLerim tamam ekle ama haber verde dinleyelim hemen
10-21-2008, Saat: 09:07 PM <
ben geldım ve gıdıyorum sıla bebekım ya musterı var ondan gelemıom k.bakma mujuksladım senı cok
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldım ve gıdıyorum sıla bebekım ya musterı var ondan gelemıom k.bakma mujuksladım senı cok tamam bebeeem ben de öptm kolay gelsin yorma kendini fazla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 476 Ziyaretçi