:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
dj_FoRzA
SILA Sen SEwer MİsiN REMix RAp YAda Şiir?
Ara
sıla
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya SAKa AMAka BuRDaki HErkese YAqtıqım MİxLEri RaPLArı diNLETMEYi çOk İStiYOruM SadSadSad diNLEmek İSTEyen ÇIkar Mı KiBig Grin

konulara müzik eklenebildiğine göre sen de mixleri ekle dinleriz Wink
Ara
sıla
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SILA Sen SEwer MİsiN REMix RAp YAda Şiir?

evet severim :teytey::teytey:
Ara
dj_FoRzA
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konulara müzik eklenebildiğine göre sen de mixleri ekle dinleriz Wink

Bak iŞTYE forumu GEzMEdiğiM NAsıL BeLLi deMi Big GrinBig Grin dur O ZAman BEn Bir PArçamı EKLeYim isMİ dj_FoRzA ulTRA Meqa Mix Wink
Ara
sıla
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak iŞTYE forumu GEzMEdiğiM NAsıL BeLLi deMi Big GrinBig Grin dur O ZAman BEn Bir PArçamı EKLeYim isMİ dj_FoRzA ulTRA Meqa Mix Wink

ekle tabi dinleriz süper olur :A:
Ara
dj_FoRzA
İlK BuNU ekLEYim De eğer sewiLirse TuTULursa İSTENİRSe diÄžEr remixlerimİ rapALrı FelAnda EkLerim Smile
Ara
sıla
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlK BuNU ekLEYim De eğer sewiLirse TuTULursa İSTENİRSe diÄžEr remixlerimİ rapALrı FelAnda EkLerim Smile

tamam ekle ama haber verde dinleyelim hemen Smile
Ara
çilekli cuklat
ben geldım ve gıdıyorum sıla bebekım ya musterı var ondan gelemıom k.bakma mujuksladım senı cok Smile
Ara
sıla
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldım ve gıdıyorum sıla bebekım ya musterı var ondan gelemıom k.bakma mujuksladım senı cok Smile

tamam bebeeem ben de öptm kolay gelsin yorma kendini fazla Smile
Ara
dj_FoRzA
ArKİLEr Yerlİ AlBüMLere Bi BaKIn BeLki İŞiNİZe YArayaN YAda isTEdiğiNİz AlbüMLEri KoymUsuMdurBig Grin YAda isTEr warsa Pm AtıN Wink
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 476 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:48 PM