:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun sempatisi böyle sewgisini belli edenlere bebegm Big Grin ben gösterince hiç kurtuluşun olmcak ondan Big GrinBig Grin :yikildim:

yaaaa bu kadar sıkıldın yani benden Sad Sad peki Sad Sad
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaa bu kadar sıkıldın yani benden Sad Sad peki Sad Sad

aaa onuda nerden cıkardın aksine onunla olunca hep yanında olcam ya ondan dolayı şey ettim ben Sad Sad ( karnım açken bulabildigim en ii yalan buydu Big GrinBig Grin Smile
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa onuda nerden cıkardın aksine onunla olunca hep yanında olcam ya ondan dolayı şey ettim ben Sad Sad ( karnım açken bulabildigim en ii yalan buydu Big GrinBig Grin Smile

hee sizin kapıları beraber süpürürüz di mi Tongue
peki sen git bişeler ye ben çıkıyorum gelmiş arkadaşım kuruyemişçinin orda bekliyomuş Big Grin Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee sizin kapıları beraber süpürürüz di mi Tongue
peki sen git bişeler ye ben çıkıyorum gelmiş arkadaşım kuruyemişçinin orda bekliyomuş Big Grin Big Grin

evet her sabah camdan baktıgımda sen olursun Big GrinBig Grin
tamam size ii eglenceler Big Grin arakdaşınada selam söyle Big Grin bende arkanızdan gelcem sinemaya Big Grin arkadaşını gördüm Tongue
Ara
sıla
ehehehehe Big Grin Big Grin Big Grin yarın da sabah yokum ok ??? geç gelcem bi arkadaşıma süpriz yapcam da Big Grin Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehehehe Big Grin Big Grin Big Grin yarın da sabah yokum ok ??? geç gelcem bi arkadaşıma süpriz yapcam da Big Grin Big Grin

tamamdır bende sabahtan yokum zaten akşam üzeri gelcem ozamana kadr cok özle beni Big Grin
Ara
dj_FoRzA
Hu HU ArKİLer:d BEn YAqtıqım REmİXleri RAqplar Vs Vs MüziK BölüMnde PayLAsIYorum İlgiLEnEnLErin diKKAtiNE Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
poff cok sıkıcı oldu site yine Sad Sad
Ara
нüzüηçiçÑ”ği
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ara
*Asİ-yÜrEk*
Merhabalar.
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 413 Ziyaretçi