günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun sempatisi böyle sewgisini belli edenlere bebegm ben gösterince hiç kurtuluşun olmcak ondan :yikildim:
yaaaa bu kadar sıkıldın yani benden peki
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun sempatisi böyle sewgisini belli edenlere bebegm ben gösterince hiç kurtuluşun olmcak ondan :yikildim: yaaaa bu kadar sıkıldın yani benden peki
10-21-2008, Saat: 11:08 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaa bu kadar sıkıldın yani benden peki aaa onuda nerden cıkardın aksine onunla olunca hep yanında olcam ya ondan dolayı şey ettim ben ( karnım açken bulabildigim en ii yalan buydu günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa onuda nerden cıkardın aksine onunla olunca hep yanında olcam ya ondan dolayı şey ettim ben ( karnım açken bulabildigim en ii yalan buydu hee sizin kapıları beraber süpürürüz di mi peki sen git bişeler ye ben çıkıyorum gelmiş arkadaşım kuruyemişçinin orda bekliyomuş
10-21-2008, Saat: 11:18 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee sizin kapıları beraber süpürürüz di mi evet her sabah camdan baktıgımda sen olursun tamam size ii eglenceler arakdaşınada selam söyle bende arkanızdan gelcem sinemaya arkadaşını gördüm
ehehehehe yarın da sabah yokum ok ??? geç gelcem bi arkadaşıma süpriz yapcam da
10-21-2008, Saat: 11:24 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehehehe yarın da sabah yokum ok ??? geç gelcem bi arkadaşıma süpriz yapcam da tamamdır bende sabahtan yokum zaten akşam üzeri gelcem ozamana kadr cok özle beni
Hu HU ArKİLer:d BEn YAqtıqım REmİXleri RAqplar Vs Vs MüziK BölüMnde PayLAsIYorum İlgiLEnEnLErin diKKAtiNE
10-22-2008, Saat: 01:07 AM <
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|