:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
çilekli cuklat
MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ve ondokuz sene sonunda anladınki boş yere beklemişsinTongueBig Grin

yaaa sen hıc saka kaldırmıon Confusedmiley18:
Ara
a.can
slm millet bugün bakıyorum bazıları yine hoş gelmişşş
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SadSad ama olsun sen askını buldun ya mutlu oldum :teytey::teytey:

ıstemıom onuu ben :yikildim:
Ara
çilekli cuklat
a.can Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm millet bugün bakıyorum bazıları yine hoş gelmişşş

slmmm hggg :teytey:
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıstemıom onuu ben :yikildim:

ben sana bizim deli samiyi ayarlımm mı okumaktan kafayı yemiş ama yakışıklı Big GrinBig Grin
Ara
MaviPrens
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa sen hıc saka kaldırmıon Confusedmiley18:

Yalan söyleme bari kuru iftira atmaTongueBig Grin
Kaldırmasam senin gibi surat asardımSmile
Ara
çilekli cuklat
MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yalan söyleme bari kuru iftira atmaTongueBig Grin
Kaldırmasam senin gibi surat asardımSmile

kırdınn kalpımıı gıttttSad
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana bizim deli samiyi ayarlımm mı okumaktan kafayı yemiş ama yakışıklı Big GrinBig Grin

ayarmana na ıstemıom ben ask mask:yikildim:
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayarmana na ıstemıom ben ask mask:yikildim:

gül gibi bakar sana souk ewden sıcak ewe sokmaz seni Big Grin tawşanlarıda war beraber bakarsınız cocuk nietine :yikildim::yikildim:
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gül gibi bakar sana souk ewden sıcak ewe sokmaz seni Big Grin tawşanlarıda war beraber bakarsınız cocuk nietine :yikildim::yikildim:

manyakkk :yikildim: ben ırkk cocuk ıstom nan Big Grin hem ben yenı aldatıldımmm :'(
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 601 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:05 AM