MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ve ondokuz sene sonunda anladınki boş yere beklemişsin
yaaa sen hıc saka kaldırmıon miley18:
Canı Sıkılanlar
|
10-23-2008, Saat: 04:50 AM <
MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ve ondokuz sene sonunda anladınki boş yere beklemişsin yaaa sen hıc saka kaldırmıon miley18:
10-23-2008, Saat: 04:51 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ama olsun sen askını buldun ya mutlu oldum :teytey::teytey: ıstemıom onuu ben :yikildim:
a.can Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm millet bugün bakıyorum bazıları yine hoş gelmişşş slmmm hggg :teytey:
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıstemıom onuu ben :yikildim: ben sana bizim deli samiyi ayarlımm mı okumaktan kafayı yemiş ama yakışıklı çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa sen hıc saka kaldırmıon miley18: Yalan söyleme bari kuru iftira atma Kaldırmasam senin gibi surat asardım
10-23-2008, Saat: 04:53 AM <
MaviPrens Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yalan söyleme bari kuru iftira atma kırdınn kalpımıı gıtttt
10-23-2008, Saat: 04:53 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana bizim deli samiyi ayarlımm mı okumaktan kafayı yemiş ama yakışıklı ayarmana na ıstemıom ben ask mask:yikildim:
10-23-2008, Saat: 04:54 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayarmana na ıstemıom ben ask mask:yikildim: gül gibi bakar sana souk ewden sıcak ewe sokmaz seni tawşanlarıda war beraber bakarsınız cocuk nietine :yikildim::yikildim:
10-23-2008, Saat: 04:56 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gül gibi bakar sana souk ewden sıcak ewe sokmaz seni tawşanlarıda war beraber bakarsınız cocuk nietine :yikildim::yikildim: manyakkk :yikildim: ben ırkk cocuk ıstom nan hem ben yenı aldatıldımmm :'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|