:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam ben yarın yolda görürüm onu tawşanıyla söylerim hemen size bi buluşma ayarlarım Big GrinBig Grin

tmmm:yikildim: emre allah razı olsun cocuk ayarladın bna:yikildim:
Ara
..AntipatiK..
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan cvp yazdım cıktnnn:kizgin:

Görmedim O zmn Big Grin
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmmm:yikildim: emre allah razı olsun cocuk ayarladın bna:yikildim:

ne demek bi kaç gün once söyleseydin sana çöçpçü necmiyi ayarlardım Big Grin ama onu ablama ayarladım Big GrinBig Grin
Ara
çilekli cuklat
..AntipatiK.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Görmedim O zmn Big Grin

uyussum Big Grin Big Grin kactın nan bnden:yikildim:
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek bi kaç gün once söyleseydin sana çöçpçü necmiyi ayarlardım Big Grin ama onu ablama ayarladım Big GrinBig Grin

manyakkkkkkkkkkkkk :yikildim:
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manyakkkkkkkkkkkkk :yikildim:

evet işte o benim Confusedmiley16: memnun oldum Big GrinBig Grin
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet işte oda benim Confusedmiley16: memnun oldum Big GrinBig Grin

deluuusun nan sen :yikildim: ya bnm sumuklerım akıo Sad
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deluuusun nan sen :yikildim: ya bnm sumuklerım akıo Sad

bu akşam hiç almadıgım kadar iltifat aldım senden saol hayatm Big GrinBig Grin bende selpak war werim mi Big Grin bi kerecik kullandım sadece TongueTongue hasta mısın yoksam sen Sad
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu akşam hiç almadıgım kadar iltifat aldım senden saol hayatm Big GrinBig Grin bende selpak war werim mi Big Grin bi kerecik kullandım sadece TongueTongue hasta mısın yoksam sen Sad

bebekım benn benn benn gırıp oldum sumuklerım akıo :'( olsun verrr vermessen ustume sılcemmm yaaa:yikildim:
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebekım benn benn benn gırıp oldum sumuklerım akıo :'( olsun verrr vermessen ustume sılcemmm yaaa:yikildim:

oyy oyy kıyamam ben sana Sad hemen weriorum az kullanışmış selpagımı üstüne silmenden iidir en azdn pis oldugunu kmse anlamaz öle TongueTongue
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 445 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:10 AM