:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
özledimmmmmmmmmmmmmm
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben isyan ediyorum bile bak (:
isyan insanın acizligini gösterir
Ara
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:isyan insanın acizligini gösterir
ilginç ben aciz olduğumu düşünmüyorum özlediğimi dile getirmek acizlikse evet acizim Wink isyanım sevdiğim insanların uzağımda olması he bunlar acizlikse ona da eyvallah Wink
Ara
Herşeyi ÖZLEDİM..ÖZLEDİM.ÖZLEDİM.ÖZLEDİM.ÖZLEDİM
ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM.. ÇİLEÄžİM SENİ EN ÇOK ÖZLEDİM EN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM.
Ara
ozlemek ne guzel bısey yaa Smile
Ara
evet ama insan zaman sonra artık dayanamıyor dokunmak istiyor sarılmak istiyor sevdiklerine ah ah Smile
Ara
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ama insan zaman sonra artık dayanamıyor dokunmak istiyor sarılmak istiyor sevdiklerine ah ah Smile

evttt yaaaaaaConfusedmiley17:
Ara
işte bu....
ben de özledim....
Ahhhh ahhhhhh..........
BEnde ÖZLediM BEnde REsMşn WAR sUAN EliMDe SANa KOŞMAk iSTEriM DerMan YOq DizLEriMDe.. Smile
Ara
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işte bu....
ben de özledim....
Ahhhh ahhhhhh..........
ne zaman biter bu özlemler sence Smile
Ara
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEnde ÖZLediM BEnde REsMşn WAR sUAN EliMDe SANa KOŞMAk iSTEriM DerMan YOq DizLEriMDe.. Smile
Ahhh ahhhhh sevdiklerim uzağımda olanları herşeyi öyle çok özledim ki allahım kavuştursun kısa zamanda artık .
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi