ne olsunnn beaaa hastayımm bızımkılerde dalga gecıolar :S
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-24-2008, Saat: 08:30 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne olsunnn beaaa hastayımm bızımkılerde dalga gecıolar :S bebekim geçmiş olsun yine mi hastasın sen bakim
10-24-2008, Saat: 08:31 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebekim geçmiş olsun yine mi hastasın sen bakim sumuklerım akıo sılom sılom gene akıo :yikildim: bebekım sen nırdesın nan
fındık-s
10-24-2008, Saat: 08:34 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sumuklerım akıo sılom sılom gene akıo :yikildim: bebekım sen nırdesın nan oyy geçmiş olsun güzelim sümüklü seni ben heryerdeyim :yikildim::yikildim: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sumuklerım akıo sılom sılom gene akıo :yikildim: bebekım sen nırdesın nan Hay Allah ÜzüLdüM Baq Şimdi :teytey: NEyse KUzuM YA GeçMi,ş OLsUN :'(
10-24-2008, Saat: 08:39 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hay Allah ÜzüLdüM Baq Şimdi :teytey: NEyse KUzuM YA GeçMi,ş OLsUN :'( saollll :yikildim: 19 seneden berııııı kıs zamanı hep yasıyorum bu olayı alıstım artık yaa:yikildim:
fındık-s
10-24-2008, Saat: 08:42 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saollll :yikildim: 19 seneden berııııı kıs zamanı hep yasıyorum bu olayı alıstım artık yaa:yikildim: eee 19 sene az zaman değil tabi :yikildim:
10-24-2008, Saat: 08:42 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee 19 sene az zaman değil tabi :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: aynen nan zaman nasıl gecıo ya
fındık-s
10-24-2008, Saat: 08:44 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: aynen nan zaman nasıl gecıo ya he ya sen bi de bana sor :yikildim::yikildim: 30 sene nasıl geçti anlamadım :yikildim::yikildim:
10-24-2008, Saat: 10:07 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne olsunnn beaaa hastayımm bızımkılerde dalga gecıolar :S Hay Allah şimdi inan çok üzüldüm neyse acil şifalar dilerim.:'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 17 Ziyaretçi