Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sizde bizlerle gelirsin, bişeycik olmaz
Alıntı:yha abLam bn başında beraber qidek dedim ama Qetesh senin ne işin var biz erkek erkeqe qitcez dedi moreLimi bozdu bnmmm
Tamam hep birlikte gidelim öyleyse ..
Canı Sıkılanlar
|
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sizde bizlerle gelirsin, bişeycik olmaz Alıntı:yha abLam bn başında beraber qidek dedim ama Qetesh senin ne işin var biz erkek erkeqe qitcez dedi moreLimi bozdu bnmmm Tamam hep birlikte gidelim öyleyse .. Alıntı:aç valla yemekler kimden???ne yiycez ??? Şirketten olsun dedikte Leader pintilik yaptı duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha abLam bn başında beraber qidek dedim ama Qetesh senin ne işin var biz erkek erkeqe qitcez dedi moreLimi bozdu bnmmm Dayanamam canım Adem duyqushumun üzerine gitme .. Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam hep birlikte gidelim öyleyse .. hıhhh qeLirim ama bn senLe konuşmammm darıLdım bn sanaaa Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dayanamam canım Sen istersen gitmem tabi. Bu arada ben vazgeçtim gibi. Annem yollamıyor Alıntı:hıhhh qeLirim ama bn senLe konuşmammm darıLdım bn sanaaa Ne yapayım peki barışmak için *Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hesaplar benden şirketi es geçin. Tamam, bunuda çözmüş olduk .. şimdiiiii ..hadi yola çıkalım Duygushum sende yanıma gel Alıntı:Hesaplar benden şirketi es geçin. Hüseyin çok cömertsin kardeşim.. Yalnız Leader doymak bilmiyor ona göre Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen istersen gitmem tabi. Bu arada ben vazgeçtim gibi. Annem yollamıyor Gel istiyoruz .. Oyun bozanlık istemem, annenide getir o zaman |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|