Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beceremedim anlatmak istediğim şeyin ne olduğunu...
o zaman napıcezzzzz önce ne anlatmak istediğimizi becericezz
demek ki neymiş duygularımızı düşündüklerimizi doğru ifade etceezzzz
:yikildim::yikildim:
inanmıyoruuuuuuummmmmmmmmm !!!!!!!!!
|
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beceremedim anlatmak istediğim şeyin ne olduğunu... o zaman napıcezzzzz önce ne anlatmak istediğimizi becericezz demek ki neymiş duygularımızı düşündüklerimizi doğru ifade etceezzzz :yikildim::yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohoo bu brad pitt olmaktan cok daha ii sewiorum seni ablacım :$ ben de seni seviyom bebekim:kucak:
10-25-2008, Saat: 10:48 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de seni seviyom bebekim:kucak: :$ ablacık böyle bi konu için seni tebrik ediorum ortalıgı ayaga kaldırdın sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman napıcezzzzz önce ne anlatmak istediğimizi becericezz Valla aklı başında olan, kendini bilen, efendi olan buluyor... Daha fazla konuşmim.. Sonu kötü bitecek gibi bu muhabbetin.. günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı::$ ablacık böyle bi konu için seni tebrik ediorum ortalıgı ayaga kaldırdın ehehe ben deli olarak kuyuya bi taş attım işte sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman napıcezzzzz önce ne anlatmak istediğimizi becericezz Sanırım anlatılmak istenen inanmayan kişilerin inanmamasındaki sebep ne ? Sadece kendilerinin düzgün birini bulamamış olmalarımı ? Yada kendilerine abidik gubidik adamların denk gelmiş olması mı? Eğer böyle denk geldiyse bayanların seçici olamadıklarından dolayı mı bu şekilde oluyorda inanmıyorlar erkeklerin gerçekten aşık olabileceklerine
10-25-2008, Saat: 10:53 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe ben deli olarak kuyuya bi taş attım işte bence sen taş deli kaya hatta daha agır ne warsa ondan atmışsın kuyu kapandı Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla aklı başında olan, kendini bilen, efendi olan buluyor... peki konuşma niye kötü bitsin aklı başında kendini bilen bi şekilde konuşup paylaşıyoruz düşüncelerimizi sen efendiliğini koruyamıcaksan bilemicem :pisik: BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sanırım anlatılmak istenen inanmayan kişilerin inanmamasındaki sebep ne ? Ercanım dekoder gibisin valla
10-25-2008, Saat: 10:56 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki konuşma ablacık cok haklısın konuşma nası basladıysa öyle bitmeli... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|