*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben zaten yorgunum biraz daha yorarsan ölücem yarın cenaze nemzıma geilirsin.
töBE de LEm aLLAh Korusun
Canı Sıkılanlar
|
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben zaten yorgunum biraz daha yorarsan ölücem yarın cenaze nemzıma geilirsin. töBE de LEm aLLAh Korusun günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:insanlıgın gzü çıksın hemen dedikodu yaptık arkandan seviom demiştim yha vazgeçtim sevmiom bn sizi hıhhh :yikildim:
10-28-2008, Saat: 07:31 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FArk YAqmaz Aqa HEr türLÜ arkadandayım kardeşim once rakipleri yormalıyız *Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben zaten yorgunum biraz daha yorarsan ölücem yarın cenaze nemzıma geilirsin. ne biçim konuşuon bee duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abLaLarın bitanesi iyiyim çok şükür sen nasıLsn Rabbim daim etsin inş. Bende iyiyim çok şükür Bitanesinin meleği duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seviom demiştim yha vazgeçtim sevmiom bn sizi hıhhh :yikildim: AMAN NE Büyük KAyıq Bİzde SANA AsıktIK sATEn
10-28-2008, Saat: 07:32 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seviom demiştim yha vazgeçtim sevmiom bn sizi hıhhh :yikildim: biz bunu bilioduk zatn muhalefet baska bişey söyle
10-28-2008, Saat: 07:33 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne biçim konuşuon bee Gayet doğal her an olabilir. günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz bunu bilioduk zatn muhalefet baska bişey söyle NUAHahAhahahaha Öcüüü İşTe öcÜüü |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|