duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kesme oo keçii sakaLını siz varya siz çok uyussunuz heee
zaten kesmicektim ki sen inan die dedim bilioruz hayatm cok uyuzuz hemde seni sewiorum bak bu sefer gerçkten söledim
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 07:45 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kesme oo keçii sakaLını siz varya siz çok uyussunuz heee zaten kesmicektim ki sen inan die dedim bilioruz hayatm cok uyuzuz hemde seni sewiorum bak bu sefer gerçkten söledim Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni çok sevdiklerinden öyle davranıyorlar Yoksa sana hiç kıyabilirler mi, dimi çocuklar Evet Evet kıYAr MıYIs hİç biz oNAa
10-28-2008, Saat: 07:46 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet Evet kıYAr MıYIs hİç biz oNAa aaaa öle seler bize hiç ykışıo mu dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet Evet kıYAr MıYIs hİç biz oNAa yha tabe tabe hiç kıyarmısınız meleqsiniz siz meleqq
benm arkadmdan dedikodu yapmayı biliosnuz ama :yikildim:
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha tabe tabe hiç kıyarmısınız meleqsiniz siz meleqq OLAr MI hiç o MeLek Lik SAna Ait KUzuM günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa öle seler bize hiç ykışıo mu Yakışmaz tabi miley14: duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benm arkadmdan dedikodu yapmayı biliosnuz ama :yikildim: SEnin yokLUqunu hissetmemek İçiN YAqtık
10-28-2008, Saat: 07:48 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benm arkadmdan dedikodu yapmayı biliosnuz ama :yikildim: melek we dedikodu cok anlamsız iki kelime bence biz keçi we uyuz olarak kalsak dha ii olcak en azndan cmleler dha anlamlı olr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|