Eğer arkasından konuşmaya devam ederseniz devreye koruması olarak ben giricem ve bir daha söylemem.
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:melek we dedikodu cok anlamsız iki kelime bence biz keçi we uyuz olarak kalsak dha ii olcak en azndan cmleler dha anlamlı olr haklısın çok mantıksız oluooo kötülük sizin içinize işlemiş duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın çok mantıksız oluooo kötülük sizin içinize işlemiş qüNAhıMIzı AlMA YAa AAaa HAlbuki Çok iyi ÇocuKJLArız Biz
10-28-2008, Saat: 07:51 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın çok mantıksız oluooo kötülük sizin içinize işlemiş işte bu günün en anlamlı cmlesiydi canımıniçisi tebrik ediorum seni miley20:
10-28-2008, Saat: 07:53 AM <
Dağılın rahat bırakın kardeşimi geliyorum haa rahat bırakın.
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim bizm kötülügümüze kurban olsun o Ah Ahh BVilmiO ki Değerimizi Biz ÖLüMe GidiYorus DediğiN zAman Neden die soRAnLArdan DeğiLİz Ne zaaman DiyeNlerdenİz.. ALLah ALLahhh NE KOnusTum Be
10-28-2008, Saat: 07:54 AM <
10-28-2008, Saat: 07:55 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah Ahh BVilmiO ki Değerimizi Biz ÖLüMe GidiYorus DediğiN zAman Neden die soRAnLArdan DeğiLİz Ne zaaman DiyeNlerdenİz.. Biraz daha devam edersen bilirsin huyumu. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 602 Ziyaretçi