dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah Ahh BVilmiO ki Değerimizi Biz ÖLüMe GidiYorus DediğiN zAman Neden die soRAnLArdan DeğiLİz Ne zaaman DiyeNlerdenİz..
ALLah ALLahhh NE KOnusTum Be
vayyyy beee Lafa bak Lafa keşke herşey sözde kaLmasa :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah Ahh BVilmiO ki Değerimizi Biz ÖLüMe GidiYorus DediğiN zAman Neden die soRAnLArdan DeğiLİz Ne zaaman DiyeNlerdenİz.. vayyyy beee Lafa bak Lafa keşke herşey sözde kaLmasa :yikildim:
10-28-2008, Saat: 07:56 AM <
duygushh şikayette bulunursa koruması olarak olaya el koyarım bilesiniz.
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sewenleri ayırmak olmaz ben onsuz yapamamtabii illaki bana sataşcaksınız yoksa rahatlık yok sizee duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayyyy beee Lafa bak Lafa keşke herşey sözde kaLmasa :yikildim: Ah Ahh Bide Tanısan BEni
10-28-2008, Saat: 07:57 AM <
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duygushh şikayette bulunursa koruması olarak olaya el koyarım bilesiniz. şikayet etmesi gereken ne yapıoruz ki *Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duygushh şikayette bulunursa koruması olarak olaya el koyarım bilesiniz. abimm şimdilik bi sorun yok bn onların ikisinede tek başıma yeterim eyw.:yikildim:
10-28-2008, Saat: 07:58 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabii illaki bana sataşcaksınız yoksa rahatlık yok sizee sana askımı sewgimi ilan ettim muhalefet daha ne istiosun dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah Ahh Bide Tanısan BEni aman yok kalsın çok bile tanıdım seni
10-28-2008, Saat: 07:58 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abimm şimdilik bi sorun yok bn onların ikisinede tek başıma yeterim eyw.:yikildim: bi muhalefetin werebilecegi en mükemmel cewap |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|