:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
dj_FoRzA
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin qibi çok bilmiş keçinin nesini anlatcam bn yha qıcıqımsın bnim :yikildim: Big Grin

O zAMan BEni aNLAt KUzuM sEnBig GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin qibi çok bilmiş keçinin nesini anlatcam bn yha qıcıqımsın bnim :yikildim: Big Grin

o cok bilmiş + gıcık olan keçi kurban olsun sana be Big Grin muhalefet olsanda herşeyde sewiorum seni Big Grin
Ara
*Asİ-yÜrEk*
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o cok bilmiş + gıcık olan keçi kurban olsun sana be Big Grin muhalefet olsanda herşeyde sewiorum seni Big Grin

Bwen seni iyi muhalefet yapardım ama ne varki onay gelmedi gelirse şakam yoktur bilen bilir beni.
Ara
dj_FoRzA
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bwen seni iyi muhalefet yapardım ama ne varki onay gelmedi gelirse şakam yoktur bilen bilir beni.

BABiş SAna kOYAn OLAy NE ?? geyiK YAqmak mI RAHAtsız ETTi Seni...
Ara
günahkeçisi
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bwen seni iyi muhalefet yapardım ama ne varki onay gelmedi gelirse şakam yoktur bilen bilir beni.

hayırdır bilader bişey mi oldu o muhalefet olmaktan gayet memnun
Ara
duyqushh
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O zAMan BEni aNLAt KUzuM sEnBig GrinBig Grin

seni anlatmaya kalksammm yazılarrr tükenirdi artıkın Big GrinBig Grin senn varya senn neyse bende kalsn :yikildim:
Ara
*Asİ-yÜrEk*
Kardeşimin arkasından konuşmayın sessizce durun bir köşede.
Ara
duyqushh

canım bnm sorun yok tamam mı sn rahat oll :S:S
Ara
günahkeçisi
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kardeşimin arkasından konuşmayın sessizce durun bir köşede.

arkasından derken anlamadım neyden bahsediosun ki sen ? konuşukan herşeyi zaten onun yüzünede söyleriz
Ara
dj_FoRzA
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni anlatmaya kalksammm yazılarrr tükenirdi artıkın Big GrinBig Grin senn varya senn neyse bende kalsn :yikildim:

SEn VAr YA sEn AAAaaAa BEni MAHVEdEn SEn War Ya Sennn Big GrinBig GrinBig Grin TatLı SEyH SEni
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 183 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:18 PM