duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım bnm sorun yok tamam mı sn rahat oll :S:S
Tamam sana saygım sonsuz.
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 08:12 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım bnm sorun yok tamam mı sn rahat oll :S:S Tamam sana saygım sonsuz. *Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam sana saygım sonsuz. OLeYyyyy RAHAt RAHAt OYNArıs ARtIk dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OLeYyyyy RAHAt RAHAt OYNArıs ARtIk ayıptır sormasıı ne oyunu oynuoz :yikildim:
10-28-2008, Saat: 08:15 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayıptır sormasıı ne oyunu oynuoz :yikildim: al satarım bal satarım oynuoduk sen geldin seninle ugraşma oyununa basladık duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayıptır sormasıı ne oyunu oynuoz :yikildim: UYUzLUk KEçiLİK we YARAtıKlIk saçMA Oldu Ama idaRe Et günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkasından derken anlamadım neyden bahsediosun ki sen ? konuşukan herşeyi zaten onun yüzünede söyleriz wowwww bnm qıcıqım sende ne sinirlişim bebişim yhaa
10-28-2008, Saat: 08:16 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:UYUzLUk KEçiLİK we YARAtıKlIk saçMA Oldu Ama idaRe Et olsun kardeşim yinede güzeldi dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:UYUzLUk KEçiLİK we YARAtıKlIk saçMA Oldu Ama idaRe Et ztn senin oldugun oyunda saçmalık olcak uyussum :yikildim:
10-28-2008, Saat: 08:18 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wowwww bnm qıcıqım sende ne sinirlişim bebişim yhaa sinirlilik deil hayatım konuşmaya bsldıgımızdan beri bişiler dedi sustum ama dayanamadım artık
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|