duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kabuL ama :S qaLiba bnm uykum qeLdiii
HAdi iyi GEceLEr SANA kib a.eo
Canı Sıkılanlar
|
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kabuL ama :S qaLiba bnm uykum qeLdiii HAdi iyi GEceLEr SANA kib a.eo
10-28-2008, Saat: 08:31 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kabuL ama :S qaLiba bnm uykum qeLdiii kuzular gibi hep birlikte uyuruz bizde
10-28-2008, Saat: 08:32 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kabuL ama :S qaLiba bnm uykum qeLdiii Tamam iyi geceler canım. günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuzular gibi hep birlikte uyuruz bizde yok yha 3 erkeğin içinde bn tek napcam bebişim yha :yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuzular gibi hep birlikte uyuruz bizde UYUrKEn BOYArıM sizi AMa HAberinİZ OLsun
10-28-2008, Saat: 08:33 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yha 3 erkeğin içinde bn tek napcam bebişim yha :yikildim: biz yanyana yatarız sende boylamasına yatarsın bebegim yada seni kşeye atarız bişey olmaz günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz yanyana yatarız sende boylamasına yatarsın bebegim yada seni kşeye atarız bişey olmaz BEn SENi AYAKLArıMDa saLALrım OLMAssA Ni,nnİYide KEçi OkUr günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz yanyana yatarız sende boylamasına yatarsın bebegim yada seni kşeye atarız bişey olmaz :yikildim: yok siz 3 erkek beraber yatınn bnde orada yatacak bi yer bulurum heralde
10-28-2008, Saat: 08:35 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEn SENi AYAKLArıMDa saLALrım OLMAssA Ni,nnİYide KEçi OkUr zaten ben ninni söylersem ne uyku kalır nede yatmaya keyif |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|