günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:askım kmseler duymasın hee yalnız kalıp seninle plan yapıcaz
BEni ORtdan Mı KAldırcaksInız
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:askım kmseler duymasın hee yalnız kalıp seninle plan yapıcaz BEni ORtdan Mı KAldırcaksInız günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buarada ablaların bitanesine küsmek yok onun uykusu gelmiş yarn iş güç war ya ondn dolayı gitti peki öptük onu tatlı rüyalar ona
10-28-2008, Saat: 09:08 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebişim ne planı yapcaz hayırdır bi yerimi soycaz yoksaa :yikildim: cok möhüm bi iş çewircez seninle bizim bakkal rüstem war ya onu şappcazzz kundaklıcaz günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok möhüm bi iş çewircez seninle bizim bakkal rüstem war ya onu şappcazzz kundaklıcaz :yikildim::yikildim: qece qece öldüm yha qülmektnn seni seviorumm hayatımın anlamı :$:$:kucak::kucak::yikildim: duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: qece qece öldüm yha qülmektnn seni seviorumm hayatımın anlamı :$:$:kucak::kucak::yikildim: EEeeEee BEn YAlan OldUm YAaa
10-28-2008, Saat: 09:11 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: qece qece öldüm yha qülmektnn seni seviorumm hayatımın anlamı :$:$:kucak::kucak::yikildim: gece gece güldürdüysem seni ne mutlu bana bebegimm :$ :$ ben seni sewiorum hayatımm
10-28-2008, Saat: 09:12 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EEeeEee BEn YAlan OldUm YAaa gel gel kardeşim atla hemen arabaya dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EEeeEee BEn YAlan OldUm YAaa senide seviom yhaa ama keçiyi daha çok seviom oo bnm sevdüğümmm :yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel gel kardeşim atla hemen arabaya GAz yOk KARdeşiM
10-28-2008, Saat: 09:13 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senide seviom yhaa ama keçiyi daha çok seviom oo bnm sevdüğümmm :yikildim: kaçırcam ben seni gülümmmm ( sanırım gece gece anca bu kdar igrenç olunur ) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|