günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:askım kmseler duymasın heeyalnız kalıp seninle plan yapıcaz
![]()
BEni ORtdan Mı KAldırcaksInız
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:askım kmseler duymasın hee BEni ORtdan Mı KAldırcaksInız ![]() günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buarada ablaların bitanesine küsmek yok onun uykusu gelmiş yarn iş güç war ya ondn dolayı gitti peki öptük onu tatlı rüyalar ona ![]()
10-28-2008, Saat: 09:08 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebişim ne planı yapcaz hayırdır bi yerimi soycaz yoksaa :yikildim: cok möhüm bi iş çewircez seninle bizim bakkal rüstem war ya onu şappcazzz kundaklıcaz ![]() ![]() günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok möhüm bi iş çewircez seninle bizim bakkal rüstem war ya onu şappcazzz kundaklıcaz :yikildim::yikildim: qece qece öldüm yha qülmektnn ![]() duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: qece qece öldüm yha qülmektnn EEeeEee BEn YAlan OldUm YAaa ![]() ![]() ![]()
10-28-2008, Saat: 09:11 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: qece qece öldüm yha qülmektnn gece gece güldürdüysem seni ne mutlu bana bebegimm :$ :$ ben seni sewiorum hayatımm ![]() ![]()
10-28-2008, Saat: 09:12 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EEeeEee BEn YAlan OldUm YAaa gel gel kardeşim atla hemen arabaya ![]() ![]() dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EEeeEee BEn YAlan OldUm YAaa senide seviom yhaa ![]() günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel gel kardeşim atla hemen arabaya GAz yOk KARdeşiM ![]() ![]()
10-28-2008, Saat: 09:13 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senide seviom yhaa kaçırcam ben seni gülümmmm ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|