dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GAz yOk KARdeşiM
gazın lafımı olur aramızda bakkal rüstemi kundaklıcaz ya oarada sende gazı şaparsın
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 09:14 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GAz yOk KARdeşiM gazın lafımı olur aramızda bakkal rüstemi kundaklıcaz ya oarada sende gazı şaparsın günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaçırcam ben seni gülümmmm ( sanırım gece gece anca bu kdar igrenç olunur ) :yikildim: :yikildim:
10-28-2008, Saat: 09:17 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: hala beni sewiosun dme askım günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hala beni sewiosun dme askım eett aşkım bn seni ölene kadar değil öldükten sonrada sevebilirimmm.. :yikildim:
10-28-2008, Saat: 09:21 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eett aşkım bn seni ölene kadar değil öldükten sonrada sevebilirimmm.. :yikildim: sen bni ölene kadr sewcende ben bu sözlerin karşısında şimdi ölcem sewmesende bişi deişmicek yani günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bni ölene kadr sewcende ben bu sözlerin karşısında şimdi ölcem sewmesende bişi deişmicek yani Allah korusun baLım yha sana bişe nolursaa bu dünya haram bana
10-28-2008, Saat: 09:25 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah korusun baLım yha sana bişe nolursaa bu dünya haram bana askımız destan oldu mesajdan mesaja yayılıo ama içimdekileri anlatamıorum askm okadr cok sewiorum ki seni bi an önce uyu die gözünün içine bakıorum :yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:askımız destan oldu mesajdan mesaja yayılıo ama içimdekileri anlatamıorum askm okadr cok sewiorum ki seni bi an önce uyu die gözünün içine bakıorum :yikildim:terkediorum seni hıh kalbimi kırdın aşkım :yikildim:
10-28-2008, Saat: 09:28 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: terkediorum seni hıh kalbimi kırdın aşkım :yikildim: ama ama ama ben sana naptım ki şimdi =) cok uslu masumum ben =) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|