uyumamı bekliomuşssun sen burda takılcan bn qidip uyucam yok öle aklım snde kalırr : şittt forza uyuzum haksızmıyım yha :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 09:31 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uyumamı bekliomuşssun sen burda takılcan bn qidip uyucam yok öle aklım snde kalırr : şittt forza uyuzum haksızmıyım yha :yikildim: aaa yok hayatm bnde sennle beraber uyucam ki aklın bnde kalmasın bn sen uyurken burnunu sıkarım kardeşim uyudun mu sen
10-28-2008, Saat: 09:37 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebişim oo şuan özeL msj yazmakla meşguL :yikildim: kime yazıyo sana mı arada bu tarafada baksın günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kime yazıyo sana mı arada bu tarafada baksın söledim bak diee ama
10-28-2008, Saat: 09:39 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:söledim bak diee ama söle söle gazı getirmeden gitti sonrada araba gitmio gitmez taib
BEn sizi RAHAtsız EtMEk isTEmediM aşIKLAr TakILsIn KAfAsıNA qöre
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEn sizi RAHAtsız EtMEk isTEmediM aşIKLAr TakILsIn KAfAsıNA qöre biz bi ara ayrıldık sonra yine barıştık :yikildim:
10-28-2008, Saat: 09:43 AM <
geldii bebegim bizi düşünmüş ondan bırakmış yalnız
kardeşim snden gizlimiz saklımız yok senn ynndada o uyusun die gzünün içine bktıgımı söleyebilirim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 599 Ziyaretçi