sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bennnnnnn geldim günaydınlar
hoşgeldin ablaların bitanesi günaydınnn
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 07:12 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bennnnnnn geldim günaydınlar hoşgeldin ablaların bitanesi günaydınnn günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin ablaların bitanesi günaydınnn günaydın bitanecik kaydişkom nasılsın bakalım
10-28-2008, Saat: 07:15 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydın bitanecik kaydişkom nasılsın bakalım süperim ablacım süperim sen burdasın enerjimde yermde zaten uçucam bugün yanına günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süperim ablacım süperim sen burdasın enerjimde yermde zaten uçucam bugün yanına uçmayan
10-28-2008, Saat: 07:18 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uçmayan o uçuyo ama yıkattıktan sonra nereye koydugumu unuttum ki ondan böyle oldu günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o uçuyo ama yıkattıktan sonra nereye koydugumu unuttum ki ondan böyle oldu :hayir: çok dağınıksın çooook
10-28-2008, Saat: 07:23 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı::hayir: çok dağınıksın çooook ama ama ben bi hizmetyçi tutcam kendime ondan cok daınık olsun ki hizmetçinin işi kolay bitmesin günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ama ben bi hizmetyçi tutcam kendime ondan cok daınık olsun ki hizmetçinin işi kolay bitmesin vay çapkın seniiiii hizmetçi kakılmışa benziyosa napıcan peki
10-28-2008, Saat: 07:40 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay çapkın seniiiii hizmetçi kakılmışa benziyosa napıcan peki yok yok ben onceden görmeden tutmam hizmetçiyi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|