:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bennnnnnn geldim günaydınlar Smile

hoşgeldin ablaların bitanesi Smile günaydınnn
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin ablaların bitanesi Smile günaydınnn

günaydın bitanecik kaydişkom nasılsın bakalım Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:günaydın bitanecik kaydişkom nasılsın bakalım Big Grin

süperim ablacım süperim sen burdasın enerjimde yermde Big Grin zaten uçucam bugün yanına Big Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süperim ablacım süperim sen burdasın enerjimde yermde Big Grin zaten uçucam bugün yanına Big Grin

uçmayan Big Grin Big Grin Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uçmayan Big Grin Big Grin Big Grin

o uçuyo ama yıkattıktan sonra nereye koydugumu unuttum ki ondan böyle oldu Big Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o uçuyo ama yıkattıktan sonra nereye koydugumu unuttum ki ondan böyle oldu Big Grin

:hayir: çok dağınıksın çooook Big Grin Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı::hayir: çok dağınıksın çooook Big Grin Big Grin

ama ama ben bi hizmetyçi tutcam kendime ondan cok daınık olsun ki hizmetçinin işi kolay bitmesin Big GrinBig Grin
Ara
sıla
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ama ben bi hizmetyçi tutcam kendime ondan cok daınık olsun ki hizmetçinin işi kolay bitmesin Big GrinBig Grin

vay çapkın seniiiii Big Grin hizmetçi kakılmışa benziyosa napıcan peki Big Grin Big Grin
Ara
günahkeçisi
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay çapkın seniiiii Big Grin hizmetçi kakılmışa benziyosa napıcan peki Big Grin Big Grin

yok yok Big Grin ben onceden görmeden tutmam hizmetçiyi Big Grin
Ara
dj_FoRzA
qüNAydın ArkidiŞLEr...
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 142 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 01:26 AM