dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qüNAydın ArkidiŞLEr...
günaydın kardeşim
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 07:47 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qüNAydın ArkidiŞLEr... günaydın kardeşim
saoLuN canLArım SİZ NAsıLsINIz... YA rüYAmda BEn BİŞEy GÖRdüM ama 2 YE K O Sakın Duyqu OLMASIN
10-28-2008, Saat: 07:52 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoLuN canLArım SİZ NAsıLsINIz... YA rüYAmda BEn BİŞEy GÖRdüM ama 2 YE K O Sakın Duyqu OLMASIN bizde iiyiz de onu nerden çıkardın ki
NE BiLim KArdEsİm Dün DElirttiK yA KIzI YAsıK BAk rüYALArıMA Girdi KABUsUm OLdu LEm KIz
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE BiLim KArdEsİm Dün DElirttiK yA KIzI YAsıK BAk rüYALArıMA Girdi KABUsUm OLdu LEm KIz ne gördün küüüüü :o:
10-28-2008, Saat: 07:55 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE BiLim KArdEsİm Dün DElirttiK yA KIzI YAsıK BAk rüYALArıMA Girdi KABUsUm OLdu LEm KIz kardeşim korkamdın inş rüyalarına bi muhalefet girmiş sana yazık olmuş
ÇAbuk HOJa ÇAğırın MUHALEFetLEndiM BEn Ya SıLAm Bu MANNAk ArKda BEn ÖNDE PAso kosuOZ KAfayaDA Bi MAsKE TAkmIs EliNDe bıcak PAsO KOVALIo BEni
10-28-2008, Saat: 07:59 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇAbuk HOJa ÇAğırın MUHALEFetLEndiM BEn Ya SıLAm Bu MANNAk ArKda BEn ÖNDE PAso kosuOZ KAfayaDA Bi MAsKE TAkmIs EliNDe bıcak PAsO KOVALIo BEni benim diger meslegim üfürükçülük hemen ben sana iki üfürürm kurtulursun kardeşim bu bna rüandan çok bi film karesi gibi geldi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|