:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qüNAydın ArkidiŞLEr...

günaydın kardeşim Big Grin
Ara
sıla
günaydın Uğurum naber
Ara
dj_FoRzA
saoLuN canLArım SİZ NAsıLsINIz... YA rüYAmda BEn BİŞEy GÖRdüM ama 2 YE K O Sakın Duyqu OLMASIN Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoLuN canLArım SİZ NAsıLsINIz... YA rüYAmda BEn BİŞEy GÖRdüM ama 2 YE K O Sakın Duyqu OLMASIN Big GrinBig Grin

bizde iiyiz de onu nerden çıkardın ki Big Grin
Ara
dj_FoRzA
NE BiLim KArdEsİm Dün DElirttiK yA KIzI YAsıK BAk rüYALArıMA Girdi KABUsUm OLdu LEm KIz Big Grin
Ara
sıla
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE BiLim KArdEsİm Dün DElirttiK yA KIzI YAsıK BAk rüYALArıMA Girdi KABUsUm OLdu LEm KIz Big Grin

ne gördün küüüüü :o:
Ara
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE BiLim KArdEsİm Dün DElirttiK yA KIzI YAsıK BAk rüYALArıMA Girdi KABUsUm OLdu LEm KIz Big Grin

Big Grin kardeşim korkamdın inş rüyalarına bi muhalefet girmiş Big Grin sana yazık olmuş Big Grin
Ara
dj_FoRzA
ÇAbuk HOJa ÇAğırın MUHALEFetLEndiM BEnBig GrinBig Grin Ya SıLAm Bu MANNAk ArKda BEn ÖNDE PAso kosuOZ Big Grin KAfayaDA Bi MAsKE TAkmIs EliNDe bıcak PAsO KOVALIo BEniBig GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇAbuk HOJa ÇAğırın MUHALEFetLEndiM BEnBig GrinBig Grin Ya SıLAm Bu MANNAk ArKda BEn ÖNDE PAso kosuOZ Big Grin KAfayaDA Bi MAsKE TAkmIs EliNDe bıcak PAsO KOVALIo BEniBig GrinBig Grin

benim diger meslegim üfürükçülük hemen ben sana iki üfürürm kurtulursun kardeşim Big Grin
bu bna rüandan çok bi film karesi gibi geldi Big GrinBig Grin
Ara
dj_FoRzA
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim diger meslegim üfürükçülük hemen ben sana iki üfürürm kurtulursun kardeşim Big Grin
bu bna rüandan çok bi film karesi gibi geldi Big GrinBig Grin

KARdeşiM KARe MARe KIz rüYAMa GİRdi Big GrinBig Grin TöBE tÖBE YARatık YAa Smile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 291 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:23 PM