:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NEyse YAa.Big GrinBig GrinBig Grin EeeeeE DAHA DAHA NAssIn BAqalIM KArdEşiM Big Grin

iim kardeş seni sormalı benim oglum murtezayla ugraıorum Big GrinBig Grin o bi kurbaga ama caktırma Big Grin
Ara
dj_FoRzA
HAy ALLAh SEnde de Mi WAr O Dert BEn de BİziM VEleTi KREse bIRaKtImBig Grin
Ara
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAy ALLAh SEnde de Mi WAr O Dert BEn de BİziM VEleTi KREse bIRaKtImBig Grin

o dert herkes de war Big Grin bende bitane bakıcı tuttum birazdan gelcek ewe :o:
ama sadece ogluma bakcak Tongue Tongue
Ara
dj_FoRzA
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o dert herkes de war Big Grin bende bitane bakıcı tuttum birazdan gelcek ewe :o:
ama sadece ogluma bakcak Tongue Tongue

BEnce oÄžLAnı dıSarı çIKAr BAkıcıYA SEn BAq Big Grin
Ara
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEnce oÄžLAnı dıSarı çIKAr BAkıcıYA SEn BAq Big Grin

birazdan ananesine yollıcam zaten bakıcıda Big Grin cocuk war sancak ewde Big Grin
Ara
günahkeçisi
kardeşim bna müsade ascık işlerim war bakıcı gelcek ya hazırlanmam lasım Big Grin
Ara
dj_FoRzA
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birazdan ananesine yollıcam zaten bakıcıda Big Grin cocuk war sancak ewde Big Grin

OOoOOOOoOOoo O DA QüsEL TAkTiK Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OOoOOOOoOOoo O DA QüsEL TAkTiK Big GrinBig Grin

bizde taktik cok kardeşim biliosun Big Grin
Ara
dj_FoRzA
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde taktik cok kardeşim biliosun Big Grin

HEy MAşaLLaH Kim TuTAr Bİzi BEee Big Grin
Ara
çilekli cuklat
bıktımmmmmmmmmmmmmmmmm :'(
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 586 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:11 AM