dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NEyse YAa. EeeeeE DAHA DAHA NAssIn BAqalIM KArdEşiM
iim kardeş seni sormalı benim oglum murtezayla ugraıorum o bi kurbaga ama caktırma
Canı Sıkılanlar
|
10-28-2008, Saat: 08:23 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NEyse YAa. EeeeeE DAHA DAHA NAssIn BAqalIM KArdEşiM iim kardeş seni sormalı benim oglum murtezayla ugraıorum o bi kurbaga ama caktırma
HAy ALLAh SEnde de Mi WAr O Dert BEn de BİziM VEleTi KREse bIRaKtIm
10-28-2008, Saat: 08:26 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAy ALLAh SEnde de Mi WAr O Dert BEn de BİziM VEleTi KREse bIRaKtIm o dert herkes de war bende bitane bakıcı tuttum birazdan gelcek ewe :o: ama sadece ogluma bakcak günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o dert herkes de war bende bitane bakıcı tuttum birazdan gelcek ewe :o: BEnce oÄžLAnı dıSarı çIKAr BAkıcıYA SEn BAq
10-28-2008, Saat: 08:30 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEnce oÄžLAnı dıSarı çIKAr BAkıcıYA SEn BAq birazdan ananesine yollıcam zaten bakıcıda cocuk war sancak ewde
10-28-2008, Saat: 08:33 PM <
kardeşim bna müsade ascık işlerim war bakıcı gelcek ya hazırlanmam lasım
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birazdan ananesine yollıcam zaten bakıcıda cocuk war sancak ewde OOoOOOOoOOoo O DA QüsEL TAkTiK
10-28-2008, Saat: 08:34 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OOoOOOOoOOoo O DA QüsEL TAkTiK bizde taktik cok kardeşim biliosun günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizde taktik cok kardeşim biliosun HEy MAşaLLaH Kim TuTAr Bİzi BEee |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|