:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok hayatım gayet iim şimdilik Big Grin sonra acıkırsam sen yaparsın ben hazıra konarım Big GrinBig Grin

Big Grin olarrrrr bebemmmm Big Grin
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin olarrrrr bebemmmm Big Grin

aaaa birden nasılda acıktım bak gördün mü sansını Big Grin hemen yapmalısın bence Big Grin
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa birden nasılda acıktım bak gördün mü sansını Big Grin hemen yapmalısın bence Big Grin

Big Grin Big Grin Big Grin ne ıstonn yapımm hmn kuzuma Tongue
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin Big Grin Big Grin ne ıstonn yapımm hmn kuzuma Tongue

kahwaltı en yapılmas en zor olan sey ne Big Grin bence biz ogle yemegi yielim Big Grin mantı sarma marma Big Grin yap işte ortaya karışık bişiler hayatım Big Grin
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kahwaltı en yapılmas en zor olan sey ne Big Grin bence biz ogle yemegi yielim Big Grin mantı sarma marma Big Grin yap işte ortaya karışık bişiler hayatım Big Grin

yuhhhhhhhh bıdenemm bu kdr seye yıcenmı Big Grin Big Grin
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yuhhhhhhhh bıdenemm bu kdr seye yıcenmı Big Grin Big Grin

ucundan ascık yicem kalanları sewabına daıtcam Big Grin
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ucundan ascık yicem kalanları sewabına daıtcam Big Grin

manyakımsınn nan sen Big Grin
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manyakımsınn nan sen Big Grin

farkettin mi sende bebekimmm Big GrinBig Grin
Ara
çilekli cuklat
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:farkettin mi sende bebekimmm Big GrinBig Grin

evt fark yaptım Big Grin bebekımın manyak oldugunu Big Grin
Ara
günahkeçisi
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evt fark yaptım Big Grin bebekımın manyak oldugunu Big Grin

olsun se beni böylede sewiosun biliorum Confusedmiley16:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 400 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:34 PM