sennnnnnnnnnn veeeeeeeeee bennnnnnnnnnn
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
SEni ÖLesiYE ÇoK sEvdiM SAna değer VErdiMN kIYMetimi Bİlemedim ÖYLeYKende seviLMEdiM
senden mUtlulUk isREdim BAsKA bİŞLEy diLEmedim Seni GErçekTEn cok Svdim yinede Ben sewiLmedim aşKIn BEş PaRA etMEs senin sevgiNE güWeniLMEs ÇEKTiğiM ÇİlelEr Hiç biTmess Al Aşkını götür Benden KurtuLayıMYEter Kİ senden bIktım Bu iŞKLEncelerDEn...
10-28-2008, Saat: 09:07 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEni ÖLesiYE ÇoK sEvdiM SAna değer VErdiMN kIYMetimi Bİlemedim ÖYLeYKende seviLMEdiM guzeldıııı
Bu aşK SEnLE BAsLAdı SNEiNLE son BUlaCak
SEnden ÖnCEsi YoKTu SoNrası OLMAyacAk BErABer çIKMAdık mı VBu AskıN seFEriNe NAsIL kOyar GİderSiN HAsREtin eLLEriNe Unut DEsem FAydasız SEni şu qösleriME KOyamadım kİMSEyi gömlüMDEki YEriNe SEni BEnden ayıran YıLlara isYAn Ettim ÖZLEmLEirn EliMDe Eridim Bittim
10-28-2008, Saat: 09:15 PM <
OlMAsı GEreKENLEr saTEN YAnImda...OLMAsı GEreKiPTe YAnIMda OLMAYAnLAr KiMiN UmruNda...
İyi ki tanıdım, iyi ki varsın
Sen şu canımda ki i cansn Eller değil bizi ölüm ayırsın Sen yasadıqım en qüsel anımsın Canım canım benim öbür yarım Dinle sana yazdım Bu son şiirim Seviyorsun beni, bende sen çılgın gibi Yeminliyiz allahıma ayrılamayız asla Acı günler mazide sildim seninle sayende Yıllarda aradığımı buldum seninle…
10-28-2008, Saat: 10:11 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GErçekLErde ZAMANLa HAyAL OLABiLio ewt ama o suan bnm ıcın zaten hayal Aşk insanın hem dostu hemde düşmanıdır. İnsanı onun gibi yıkan,onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 578 |