çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynn ama bnde oda ark gozunle bakmıyomusuz burası guzel bnce
hadi hayırlısı kuzucuk ewlendircem ben sizi cok yakında
Canı Sıkılanlar
|
10-29-2008, Saat: 04:16 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynn ama bnde oda ark gozunle bakmıyomusuz burası guzel bnce hadi hayırlısı kuzucuk ewlendircem ben sizi cok yakında
10-29-2008, Saat: 04:17 AM <
bebegimle yeni gelin ben çıkıyorum akşama yine gelcem
10-29-2008, Saat: 04:18 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ugur gelip sana bagırcak öle mi :o: o nedenmiş bılmm belkı kızar sakın kızmasın bna aglarım harbı ben ya :S günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi hayırlısı kuzucuk ewlendircem ben sizi cok yakında yha bebişim sana bişe dicem ama kızmak yok sözmü ..?
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bılmm belkı kızar sakın kızmasın bna aglarım harbı ben ya :S ya kuzucuk saçmalama bunda kızılcak ne war konuşma böle saçma sçama bnce bunları okursa kızar cıx cıx
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebegimle yeni gelin ben çıkıyorum akşama yine gelcem tmm gene gelll bnde ugurumu beklım günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bebegimle yeni gelin ben çıkıyorum akşama yine gelcem tmm janım muckss sana
10-29-2008, Saat: 04:19 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha bebişim sana bişe dicem ama kızmak yok sözmü ..? tamam söle bebegim günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam söle bebegim yha birass saçma oLcak ama bn senin ismini biLmiomm :yikildim:
10-29-2008, Saat: 04:20 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kuzucuk saçmalama bunda kızılcak ne war konuşma böle saçma sçama bnce bunları okursa kızar cıx cıx tamm kuzıııı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|