duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.q bebişim yha bn bi ara sni arıcaktım bana qelirken çikolata al die almazsın die aramadım :yikildim:
hb bebegim aramasanda olurmuş bnde fasla war bitane weririm sana napıosun bakm
Canı Sıkılanlar
|
10-29-2008, Saat: 09:06 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.q bebişim yha bn bi ara sni arıcaktım bana qelirken çikolata al die almazsın die aramadım :yikildim: hb bebegim aramasanda olurmuş bnde fasla war bitane weririm sana napıosun bakm ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayva yiorum hıçkırık tuttu laaan !!! iLahi mert yha :yikildim: günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hb bebegim aramasanda olurmuş bnde fasla war bitane weririm sana napıosun bakm napim baLım nette sörf yapıorum bnde hem nerde kaldın sn bakim manitanmı bırakmadı yoksa :yikildim:
10-29-2008, Saat: 09:09 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napim baLım nette sörf yapıorum bnde hem nerde kaldın sn bakim manitanmı bırakmadı yoksa :yikildim: o bırakalı cok oldu bebegimde olaylar beni brakmadı ascık kawga çıktıda onunla ugraştık yeni geldim ewe sakat sakatugraştıgım selre bak günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o bırakalı cok oldu bebegimde olaylar beni brakmadı ascık kawga çıktıda onunla ugraştık yeni geldim ewe sakat sakatugraştıgım selre bak qeçmiş oLsn neyin var :S hem ne kavgası yha
10-29-2008, Saat: 09:14 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qeçmiş oLsn neyin var :S hem ne kavgası yha saol hayatım ameliat oldum ya ondan öle diorum yaa bi arkadaşla ilgili bişeydi dha dgrusu acaip bi meseleydi bi ara anlatırım :S pek önmli bişi deil yani
10-29-2008, Saat: 09:17 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm ama unumak yok anlatcan sözmü ama özelden mesaj olarak atarım :S burdan anlatamam :S |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|