duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol tatLım
yarın napcaksın beraber bayramı kutlayalım
Canı Sıkılanlar
|
10-29-2008, Saat: 10:08 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol tatLım yarın napcaksın beraber bayramı kutlayalım günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yarın napcaksın beraber bayramı kutlayalım olurr elimizede türk bayraklarını alır sokaklarda yürüyüş yaparız artık :yikildim:
10-29-2008, Saat: 10:13 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olurr elimizede türk bayraklarını alır sokaklarda yürüyüş yaparız artık :yikildim: bayrak sopalarıyla wurmak yok ama sen kaçarsında ben senden kaçamam bu bacakla günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bayrak sopalarıyla wurmak yok ama sen kaçarsında ben senden kaçamam bu bacakla oyyy oyy bn o kadar kalpsiz değilim yha vurup kaçmam seni orda qariban qariban oo bacakla orda bırakmam merak etme
10-29-2008, Saat: 10:18 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy oyy bn o kadar kalpsiz değilim yha vurup kaçmam seni orda qariban qariban oo bacakla orda bırakmam merak etme dgru once wurur sonrada kolumdan çekiştirirsin dme sen war yaa sen günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dgru once wurur sonrada kolumdan çekiştirirsin dme sen war yaa sen :yikildim:ayy emre öLdüm qüLmektn yha qerçektn beklermisin bnden öLe bişe
10-29-2008, Saat: 10:24 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:ayy emre öLdüm qüLmektn yha qerçektn beklermisin bnden öLe bişe yok yaw senden onu bekler miyim hiç sen yürürkn çelme bile takarsın bna şaka yaw maksat gece gece gülmek olsun günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaw senden onu bekler miyim hiç sen yürürkn çelme bile takarsın bna qüLdüm ama tşk ederim
10-29-2008, Saat: 10:31 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qüLdüm ama tşk ederim güldüysen ne mutlu bana gece gece bi işe yaradım en azndan yada bu çenem yaradı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|