günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin en uysal halin bile insanı yorabilio sana laf yetiştirm die karnm acktı harcadıgım enerjiden dolayı
qitt bişeler ye azcık kiloo aLLL
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin en uysal halin bile insanı yorabilio sana laf yetiştirm die karnm acktı harcadıgım enerjiden dolayı qitt bişeler ye azcık kiloo aLLL
10-29-2008, Saat: 11:28 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qitt bişeler ye azcık kiloo aLLL yemem benim sewgilimde beni böyle istio gerçi o benim istedigimi yapmadı bnde onun istedigini yapmayabilirim ama olsun kilo alırsam platine zarar gelir günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yemem benim sewgilimde beni böyle istio gerçi o benim istedigimi yapmadı bnde onun istedigini yapmayabilirim ama olsun kilo alırsam platine zarar gelirsn ne istedinki sevqilinden
10-29-2008, Saat: 11:33 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sn ne istedinki sevqilinden göbegindeki piercingi çkarmasını istedim ama yapmadı bende onun istediklerini yapmıorum artık günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:göbegindeki piercingi çkarmasını istedim ama yapmadı bende onun istediklerini yapmıorum artık yorum yok
10-29-2008, Saat: 11:37 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yorum yok senden isteseler sende yapmazdın deme ondan yorum yok diosun günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senden isteseler sende yapmazdın deme ondan yorum yok diosun birincisi piercing taktırmayı hiç düşünmedim ikinciside eğer sevqilimi qerçekten çok seviosam ve oda qerçkten onu çıkarmamı çok istiosa çıkartırdım neden olmasın
10-29-2008, Saat: 11:41 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birincisi piercing taktırmayı hiç düşünmedim ikinciside eğer sevqilimi qerçekten çok seviosam ve oda qerçkten onu çıkarmamı çok istiosa çıkartırdım neden olmasın takmayı düşün ama gbegine deil ikncisi o bendn istemişti ben çkarmamıştım oda o yüzden gıcıklık yapıo kime çektiyse gıcıklık knusunda günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: takmayı düşün ama gbegine deil ikncisi o bendn istemişti ben çkarmamıştım oda o yüzden gıcıklık yapıo kime çektiyse gıcıklık knusunda sendemi göbeğine taktırmıştın yoksa
10-29-2008, Saat: 11:44 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sendemi göbeğine taktırmıştın yoksa hayır be benimki kaşımda o hem kaşına hem gbegine yaptırdı gıcıklık olcak yaa baska türlü yapamdı oda bunu denedi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|