günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çeneye daldık çikolatayı unuttuk yegenim erdi gitti çikolata mdemde
aman yha iyiki bi çikolata istedik daha istemem hiç bişe snde dj_forza qibi cimri çıktın
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çeneye daldık çikolatayı unuttuk yegenim erdi gitti çikolata mdemde aman yha iyiki bi çikolata istedik daha istemem hiç bişe snde dj_forza qibi cimri çıktın
10-29-2008, Saat: 12:11 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman yha iyiki bi çikolata istedik daha istemem hiç bişe snde dj_forza qibi cimri çıktın aman al be fabrikası senin olsun çikolatanın sende deerli mi burda bi igrençlik yapardım ama gece gece mden kaldırmaz günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman al be fabrikası senin olsun çikolatanın sende deerli mi burda bi igrençlik yapardım ama gece gece mden kaldırmaz aman kalsınn biliom senin iğrençliklerini
10-29-2008, Saat: 12:17 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman kalsınn biliom senin iğrençliklerini zaten şimdi sölemicektim çnk gözlerim kapanıo artık yat nan emre dio ii geceler bebegim tatlı yani benli rüalar
yha bebişim snLe sohbet qüseLL sarıoo ama saatte qeç oLmuşş bn yatsam eii olcak qaliba aslında hiç uykum yok ama yatama yatınca belki uykum qeLir
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten şimdi sölemicektim çnk gözlerim kapanıo artık yat nan emre dio ii geceler bebegim tatlı yani benli rüalarsanada....
10-29-2008, Saat: 12:20 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanada.... hadi ben gittim başbaş
tmm rüyanda bni gör dicem hiç görmedin için bilmessin neyse eii qeceler baLım Bye Bye
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|