dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PEk HASTayım jnm YAA
uff herkess hastaaa qeçmiş olsn çorba yapammı sana sıcak sıcak eii qeLirr :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PEk HASTayım jnm YAA uff herkess hastaaa qeçmiş olsn çorba yapammı sana sıcak sıcak eii qeLirr :yikildim: duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uff herkess hastaaa qeçmiş olsn çorba yapammı sana sıcak sıcak eii qeLirr :yikildim: ALlah YAzı OILsUn duYqu APla ELLEyiNE sağlIk ŞimdiDEn dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALlah YAzı OILsUn duYqu APla ELLEyiNE sağlIk ŞimdiDEn dur yha buda çokk sıcak oldu azcık üfLüyeyim üfff üfff oLdu tmm şimdi içebiLirsin :yikildim: duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur yha buda çokk sıcak oldu azcık üfLüyeyim üfff üfff oLdu tmm şimdi içebiLirsin :yikildim: oHh Pek qüselmiş EliNe SağlIk dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oHh Pek qüselmiş EliNe SağlIk aslında bunu sana çuklatın yapması qerekiodu ama neyse duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında bunu sana çuklatın yapması qerekiodu ama neyse HEy ALLAhım YAaaaaa BAsladık GEne TöBe TÖBE dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HEy ALLAhım YAaaaaa BAsladık GEne TöBe TÖBEamannn bee sende bana trip yapma oke
10-30-2008, Saat: 07:15 PM <
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ugura corbayı yapan bulunmus afıet olsun..!!! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|